Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilkyardım, kazalarında, trafik

Trafik Kazalarında İlkyardım Nedir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Trafik Kazalarında İlkyardım Nedir

Trafik kazalarında İlkyardım Nedir

Kendiniz ve diğerleri için ilk tehlikeler at-latıldıktan sonra, kurtarma ve önlem işlem-lerine girişin Yeterince yardım gönderilmesi için kazazedeleri sayın

Kazadan sonra görüldüğü gibi, korku ve heyecandan çekip giden kazazedelerden çeki-nin: Bunlar kaza yerinden uzaklaştıktan sonra geçirdikleri şok yüzünden yığılıp kalır ve unu-tabilirler Kaza yerinde bulunan diğer tanık-lara, kazazedelerin kaç kişi olduklarını sorun

Üstü kapalı bir yerde (çit arkası, hendek) fırlayıp kalan yaralılar olabileceğini de düşünün

Yardım ekipleri gelince, verilen emirlere uyun, bilgi verin, yardım edin, heyecanlıları sakinleştiriri ve oturup kazayı seyreden me-raklıları, kendi başlarına da bir kaza gelebi-leceğini hatırlatarak uzaklaştırmaya çalışın İlkyardımın başladığı bir kazaya rastlarsanız, durmayın, sadece yavaşlayın ve kurtarıcıların çalışmasını engelleyen "tehlikeli meraklı"lardan olmayın

Trafik kazası geçiren birini asla tek başı-nıza arabanıza taşımayın Çünkü öldürebilir-siniz! Bu işi hastabakıcılara ve kurtarmaya ge-len doktorlara bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com