![]() |
Son Sevgilim Sana Söylüyorum Son Kez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Sevgilim Sana Söylüyorum Son Kez![]() Son SevgiLim Sana SöyLüyorum Son Kez ![]() Gizli yaşamadım hiçbir şeyi ben ![]() ![]() ![]() Senide gizli yaşamam ![]() eğer yanımda istiyorsam, uzatırım elimi telefona hiç çekinmeden ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili ben aşkımı laf kovalamacalarının ardına saklamam ![]() Önümdeki dağın eteklerinden değil, tepesinden bağırırım seviyorum diyerek(!) ve sen bir gün benim olursan, benim olunca değerini yitirmem ![]() her gün mavi denizlerde tek başıma yol alırcasına keşfetmeye başlarım seni, benim olduğuna şükrederek ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi ve sevdamı hep önde tutarım ![]() Senin gibi utanmam sevgimden, sen yaşayamadın sevgini çekinmeden ![]() ![]() ![]() Sen bana gökyüzündeki bulutlar kadar uzak olsan da, yağacak yağmur kadar da yakınsın aslında ![]() ![]() ![]() Sevdam benim(!) Nasıl da erteledik yaşayacaklarımızı ![]() Yaşananlar saklanır mı yarına ![]() ![]() ![]() ![]() Diyorum ya ben saklamam asla ![]() ![]() ![]() ![]() Öpücüklere boğardım seni ummadığın anda ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayamazdın çünkü beceremezdin yanımda ![]() ![]() ![]() Uzun bir yolculuğa çıkardık senle evimizde; her gün aynı olan evde fakat farlı yönlerde ![]() ![]() ![]() Bilinmez bir yola girerdik, sinemaya giderdik, kitap okurduk ve ben bize bakan şaşkın bakışları es geçerek sana sarılırdım ![]() Bizim orası denize bakıyor, deniz kadar sınırsız, deniz kadar coşkulu yaşanıyor aşklarda ![]() ![]() ![]() Sen sürgüne çıkarttın bu aşkı, seni doyarak yaşamak var da ![]() ![]() ![]() Son sevgilim sana söylüyorum son kez(!) Önceden ben de erteledim herşeyi ama baktım gelmiyor geri ![]() ![]() ![]() Sen de sakın erteleme beni ![]() ![]() ![]() Çünkü aşığım sana, seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|