Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
pala, vardın, yokoldum or iskender, önceleri, şimdi

Önceleri Sen Vardın,Şimdi Ben Yokoldum/İskender Pala

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Önceleri Sen Vardın,Şimdi Ben Yokoldum/İskender Pala

Bir bütün idim ben leyla ile Sense Leyla'yım diyorsun
Sen Leyla isen eğer, beni yakmaya hayalin yeter, takatim yok sana kavuşmaya
Varlığı olmayan bir zerreye aynadan ne fayda?

Canım gideli hayli zamandır, cismimdeki bir başka candır;
bir özge candır

Sensin beni benden ayıran,uzaklaştıranBen yokum,senin tecellin varVuslatının ağır yükünü kaldıramam ki Önceleri sen vardın,şimdi ben yok oldum

Manevi dünyamda dostum daima sensin Dış görünüşe değer verme bahsi ortadan kalktı artık

Gönül çok önceleri sana koştu,canım seninle gitti Şimdiki canım Leyla'ya değil, Mevla'ya yönelik

Bir'lik yolunda seninle olamam,yanarım

Şimdi,gözümün nuru,gönlümün aydınlığı!

Ben maskaralığa nam salmışım,bari sen bu yola girme İçinden çıkma namus perdesinin
Mecnun olan benim;bana yaraşır delilik,kınanmışlık

Şimdi git aşk töresini, aşıklık geleneğini, maşuk gidişatını bozma

Git şimdi , Ey Vefalı! Açtırma kötü söz arayanların dudaklarını; sakız verme dedikodu arayanların ağızlarına Beni aramaya çıktığını aleme bildirip deliliğine ferman yazdırma

Kimse seni burda görmeden git Ben ki varım; sen içimdesin, bunu bil!

Leyla ile Mecnun'dan

İskender Pala

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com