![]() |
Sıcaklığım Sevdamdır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıcaklığım Sevdamdır..Karanlık düşürmüş ayını masmavi denizin üstüne ![]() ![]() ![]() Her yakamoz ![]() ![]() ![]() İçimde her geçen büyüyen inançlı sevdamın sevinçli ezgilerinde, sana dökülüyor kelimelerim ![]() ![]() ![]() Kalbimin çıkmaz sokaklarına düşen bir ışıksın sen sevgili Gece tüm karanlığıyla gelirken üstüme üstüme, bir gülüşünle aydınlanıyor siyaha kesmiş odam Koynuma dolduruyorum seni yıldız yıldız ![]() ![]() Bir sözünle duruluyor hırçın dalgalı mavi denizimin SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Özgürlük rengi gülüşler afişliyorum kentimin duvarlarına ![]() ![]() ![]() Soysuz vakitlerin darağacına asıp kanlı cam kırıklarıyla dolu geçmişimi, tek hamlede infaz ediyorum ihanete yenik acılarımı ![]() ![]() ŞAH diyorum işte kanayan yerlerime ![]() umudun direnciyle ördüğüm KALE'lerin aşılmaz yüksekliğinde, MAT ediyorum çirkinlik şahı sancılarımı ![]() ![]() başı dumanlı dağların sevdayla emzirdiği cesur (b)akışlı coşkun bir nehir dökülüyor mavi deniz'ime ![]() ![]() ![]() Tepeden-tırnağa AŞK kesiliyorum (b)akışının karşılığı ![]() ![]() ![]() Seni umudumla,seni direncimle, seni tüm kalbimle seviyorum sevgili ![]() ![]() ![]() Taşa değmesin diye yola çıkmış düşlerin, her gün mıntıka temizliği yapıyorum yollarına ![]() ![]() ![]() Düştüğün Uzlet_i sancılara koşturuyorum tüm varlığımı ![]() ![]() ![]() Seferberlik ilan ediyorum içimde ![]() ![]() ![]() Gece yarılarında,kulağıma fısıldadığın AŞK kokan sözlerle huzur dolu uykulara uyuyor ruhum ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM düşlerimin mavisi ![]() ![]() Sabahları besmelelerle açtığım gözlerime günaydın oluyor gülümseyen yüzün ![]() ![]() ![]() Sularımda dürülen dalgalarım tarıyor kumral saçlarını ![]() ![]() ![]() AŞK (b)elâ'sıgözlerini bir dem unutmuyorum yalnızlığımın en ağır zamanlarında bile ![]() ![]() ![]() Seni yüreğimle,seni düşlerimle, seni dilimdeki türkülerle seviyorum sevgili ![]() ![]() ![]() İçtiğin sigaranın dumanındaki halkalara asıyorum özlemlerimi ![]() ![]() ![]() Bir uzun hava gibi soluksuz çekişini izliyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ve altıgen kül tabağında sönüşümü ![]() ![]() ![]() Seni canımla,seni kanımla, seni tüm varlığımla seviyorum sevgili ![]() ![]() ![]() İhanet düşmüş düşlerimizin karanlığında; tedirgin zamanlardan çekip çıkardık bu sevdayı ![]() ![]() ![]() Sen acılarına ağlıyordun, ben tenimde unutulan yangınlarda yanıyordum ![]() ![]() ![]() buluştuğumuz kavşakta bakınca gözlerine, yok saydım tüm acılarımı(zı) ![]() ![]() ![]() Şimdi bir koluma özgürlüğümü, diğerine seni takıp yürüyoruz sokaklarda ![]() ![]() ![]() Tanı(ya)madığımız hain yüzleri ardımızda bırakarak ![]() ![]() ![]() Seni bedenimle,seni ruhumla, seni (c)esaretimle seviyorum sevgili ![]() ![]() ![]() Dilim(iz)de ıslıkla söylenen sevda türküleri : "DEMİR KAPLARI YAKIP GELDİM ![]() ![]() ![]() ALEVLERİM İSYANDIR ![]() ![]() ![]() UMUDU KUŞANIP GELDİM ![]() ![]() ![]() SICAKLIĞIM SEVDAMDIR ![]() ![]() ![]() Forumacil ![]() ![]() ![]() Hakkında SıcakLığım Sevdamdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|