Aşk'a Dair Tavsiyeler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk'a Dair Tavsiyelerİşte usta oyuncu Müşfik Kenter'den aşk üzerine küçük öğütler ![]() ![]() Yalnız Olanlara; Aşk bir kelebek gibidir,peşinden koştukça hep senden kaçar ![]() En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunuverir![]() ![]() Aşk mutlu eder, bazen de üzer ama aşk özeldir, aşkını hak eden birine sunarsan eğer![]() Sevgilisi Olanlara; Aşkın amacı birileri için "mükemmel insan" olmak değildir,seni mükemmelliğe en çok yaklaştıracak ininsanı bulmaktır ![]() Çapkınlara; Sevmediğin birine asla "seni seviyorum" deme ![]() İçinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme![]() Kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme![]() Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme,çünkü birine verebileceğin en büyük acı, aşık olmadığın birini kendine aşık etmektir![]() ![]() Evli Olanlara; Seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir ![]() ![]() "neredesin" yerine "ben buradayım" diyendir![]() "nasıl yaparsın" yerine "niye yaptığını anlıyorum" diyendir![]() ve aşk "keşke" yerine daima "iyi ki" diyendir![]() ![]() Kalbi Kırık Olanlara; Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil, ondan ders çıkarabilmektir Aşık Olmaktan Korkanlara; Aşka düş ama tökezleme,anla ama bekleme, paylaş ama isteme,yaralan ama asla acıyı içinde büyütme ![]() ![]() Sevdiğini Fazla Sahiplenenlere; Sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey varsa,o da sevdiğinin seninle mutsuz olduğunu görmektir ![]() Aşkini İtiraf Etmeye Çekinenlere; Sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir,sevdiğin seni terk edince daha da çok acı verir ama en acısı, onu ne kadar sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir ![]() ![]() Dönmeyecek Birini Hala Bekleyenlere; Hayatı en hüzünlü anı deli gibi sevdiğn insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır ![]() ![]() Senin aşkını şu gün hak etmeyen, bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir Bırak, gitsin![]() ![]() ![]() Müşfik Kenter |
|
|
|