Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlanmak, göz, hayata, için, sildim, yaşlarımıyeniden

Sildim Göz Yaşlarımı..Yeniden Hayata Bağlanmak İçin..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sildim Göz Yaşlarımı..Yeniden Hayata Bağlanmak İçin..

Hayallerim ve Düşlerim mahkûm olmuştu koyu ve kapkara bir yalnızlığa oysaki ne hayallerim vardı gelecek için Her şey çok güzel olacaktı Onlar kaçtıkça ben kovalardım Vazgeçmeden her düştüğümde yeniden kalktım ayağa Ama artık yoruldum gücüm yok yeniden başlamaya Mahkûm oldu düşlerim koyu ve kapkara bir yalnızlığa

isteğim tekşey iyi olsun, güzel olsundu ve hepsi benimle olsundu Yüreğim 4 yaşındaki bir çocuğun annesinden babasından kısacası ailesinden beklediği sevgiye muhtaçlığı gibi , senin sevgine ve ilgine muhtaç bir çocuktu

İsyanım beni anlamayan zalim hayatadır haz alarak vurdukça vuran canımı acıtan hayata Yoksa zalim olan hayat değil de ben miyim? Ben istermiydim böyle olmasını ?
Ama sadece yürekten sevmiştim

Yüreğim tıpkı denizdeki dalgaların gel-gitleri gibi yaşıyor Daha ne kadar yaşar böyle bilmiyorum ? Dayanır mı kanayan yüreğim gel-gitlerin aşındırmasına

Ruhum yorgun, ruhum bitkin boğulmaya başladım artık kendi yalnızlığımda, çıkmaz sokaklarımda yolumu kaybettim Bu kadar zormu oluyormuş nefes almak bilmezdimcanım yanıyor artık nefes alırken

Gitmek,kaybolmak istiyorum uzak diyarlara, küçük kasabalara mavi gökyüzünün derinliklerinde kaybolmak huzura ermek erişmek istiyorum

Artık değişme vakti gelmedi mi gönül? her şeyi silip sıfırdan başlama vakti gelmedimi daha Tüm umutsuzlukları tüm olumsuzlukları gömüp Yeni umut tohumları ekmenin zamanı gelmedimi daha

Biraz zaman sadece lazım olan Sildim göz yaşlarımı artık Yüreğime zincir vurdum artık yeniden doğmak için
yeniden hayata bağlanmak için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com