Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşler, kaçan, rengi

Rengi Kaçan Düşler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rengi Kaçan Düşler

Yabancı mevsimlerin cemresiyim ben…
Ezgiler yazarım doğmayan sevdalara, sonra onları da öldürür iliştiririm tırnaklarımla kazdığım ölü topraklara

Kim bilir hangi şehrin sevdası son yolculuğuna doğru yol almaktadır
Kesin oralarda mevsim şimdi sonbahardır, sarı yapraklar; ölü sevdaların üzerinde uçuşuyordur ve İki damla yaş gözlerde siyahlara bürünmüş vaziyette son yolculuğuna uğurlanıyordur Oysaki giden çoktan yükünü almış rahmet dileyerek uzaklaşıyordur başka şehirlere… Bambaşka mevsimlere…

Farkında mısın ey yâr; giden seni, kalansa beni anlatmaktadır Ne çok benziyor kalanla gidenlerin öyküsü birbirine; yoksa ondan mı tüm şiirler yaşayandan çok okurun yüreğinde dağlanır

Söylesene yâr! Kim öldürdü bizim sessiz mutluluğumuzu?
Hiç unutmam gidişini, mimlenmişçesine duruyor aklımda Yaşadığın topraklar sana lanet saçarken, kuşlar bile ağlıyordu halime Tabii senin bunlardan haberin yoktu! Gerçi olmasının da bir önemi yoktu ya senin için, neyse… Sustum

Hâlâ aklımda ki sen yanları almıyor gidişinin yersiz sebebini Nasıl bir gidişti ki bu sende ki, ağıtlarım yıkmıştı duvarımın o mahcup direncini… Biliyorum seninleyken her anım hüzün veriyor yüreğime, ama yokluğun ayrı bir hüzündü sessiz, sensiz, yoksun mutluluğumda!

Zamanın akıntısına bırakırken yüreğimi, az kalsın boğuyordum ölü topraklardaki gözyaşlarımla Zaman da senden yana çıktı bu körpe hayatımda… Bitik bir sevdanın ardında noktaya özenircesine durdum önce; sonra izledim seni tüm sükûnetliğimle, ne güzel gülüyormuşsun yâr… Güldüğünde, çiviler çakılırcasına oyuklar oluşuyormuş elmacık kemiklerinde

Peki ya bense;

Genzime kaçan sözlerini üvezin gölgesine emanet ederken, ihaneti gölge gibi sırtlanıp üstüme seviştirdim bedenimi başka bedenlerle… Ruhumu sorma, o yok! Firar şimdilerde… Bu aralar hayli üzgünüm de, sakın ola ilişme! Düşlerimin rengi rengârenkken, gecenin gölgesini kıskanan griye dönüştü sayende… Uğraşma boşuna, benim düşümün rengi artık budur ve renkleneceği de meçhuldür

Sahi, senin düşlerinin rengi ne renktir?

Huriye Özdemir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com