Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açığı, çok, düşün, yüreğim

Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim...

Öyle Bir Tılsımdır Ki Sevgi; Bize, Her Varlığa Sevgi İle Bakma Şuuru KazandırırEn Umulmadık Şeylerde Bile Bir Güzellik Yakalama Şansı Verir
Hadi Ver Elerini Bana!"Sevgi"Ye Birlikte UyanalımHadiVerEllerini Bana!Umulmazlıklarda Birlikte Kaybolalım

Gerçek Sevgi; Daima Sıcaklığı Kucaklayan Ve Bu Yolda Yürüyen Bütün İnsanlara Adanan

Evrensel Bir DuygudurHadi Ver Ellerini Bana!Sıcacık Sevgiyle VarolalımHadi Ver Ellerini Bana!

Beraberce Adımladığımız Yollara Sevgimizle Adanalım
Dayanıklılığın Her Gün Sınandığı, İmtihanların Zorlaştığı Bu UzunYolculukta, Karşılaştığımız Her Zorlukla Birlikte Ruhumuzda DeğişimeUğrarKaybedeceğimizi Yada Kazanacağımızı İster Bilelim İster Bilmeyelim Mücadeleye Devam Etmek Zorunda Hissederiz Kendimizi,Hayatın Hangi Kulvarında Koştuğumuza Aldırmadan

Hadi Ver Ellerini Bana!Her Zorluğa Tek Yürek Dayanalım
Hadi Ver Ellerini Bana!Kazansakta Kaybetsekte Sevgimizle Hep Mutlu Olalım

Düşlerimin posasında yaşam mücadelesindeyimÖlüm-kalım savaşı bu,takatim yok kalmayaKıskıvrak Sarılmış Dört Bir Yanım,Duvarlar Arası BoşluktayımKaranlık BuralarEn Dipte,Öyle Dingin,Öyle Bitkin Kalakalmışım Meğer Ses Geçirmezmiş DuvarlarDuyulmamışım

Kendime Sarılışlarım Bitmek Bilmiyor Ve Isıtmaya Yetmiyor Kollarım YüreğimiYa Gözlerin Geçirecek Bu Titreme Nöbetlerimi,Ya Da Sesini Duyunca Kırılacak Buzları Kalbimin

Söyle;Hazır Mı Kulakların Duymaya,Esir Kalmış Çığlıklarımı?
Vedalaşırken Nefesinle,Hüzünlerimi Bastırdım İçimde Çıt Çıkarmadılar
Ellerin Gitmeye Hevesli Olduğun İçin Mi Soğuktu Bu Kadar?

Ne Zaman Uzaklaşan Bir Tren Görsem Bu Şehirden,ElSallarımUsulcaHücrelerim Yalpalar İçimdeVagon Tıngırtıları Kesildiği An,Anlarım!Kesilir SoluğumÖlürüm

IsıtamıyorumIsınmıyorEllerim Garip,BomboşBirbirlerine KenetleniyorlarKalan Acıyı Benden SaklıyorlarHani "Elde Var Acı"
Hani "Gözde Bir Damla Yaş"

Gözlerime Dokunuyorlar"İşte Gerçek Yas"Gerçek Matem,Gerçek Acı
Derinlerden Bir "Ah"Bir Yanık FeryatVe Kurşuna Dizilmiş Bir Sevdanın İniltisiEllerim BiliyorO Sesler BendenYüreğimden Geliyor
Ellerim SoğukÇünkü;Ellerim Yüreğinden Geliyor

Düştüm Ellerinden Dikenli Teller Arasına
Düşümün Adı Sendin Oysaki
Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com