![]() |
Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim...Öyle Bir Tılsımdır Ki Sevgi; Bize, Her Varlığa Sevgi İle Bakma Şuuru Kazandırır ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi Ver Elerini Bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek Sevgi; Daima Sıcaklığı Kucaklayan Ve Bu Yolda Yürüyen Bütün İnsanlara Adanan Evrensel Bir Duygudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beraberce Adımladığımız Yollara Sevgimizle Adanalım ![]() ![]() Dayanıklılığın Her Gün Sınandığı, İmtihanların Zorlaştığı Bu UzunYolculukta, Karşılaştığımız Her Zorlukla Birlikte Ruhumuzda DeğişimeUğrar ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi Ver Ellerini Bana ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi Ver Ellerini Bana ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerimin posasında yaşam mücadelesindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime Sarılışlarım Bitmek Bilmiyor Ve Isıtmaya Yetmiyor Kollarım Yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle;Hazır Mı Kulakların Duymaya,Esir Kalmış Çığlıklarımı? Vedalaşırken Nefesinle,Hüzünlerimi Bastırdım İçimde Çıt Çıkarmadılar ![]() ![]() ![]() Ellerin Gitmeye Hevesli Olduğun İçin Mi Soğuktu Bu Kadar? Ne Zaman Uzaklaşan Bir Tren Görsem Bu Şehirden,ElSallarımUsulca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isıtamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani "Gözde Bir Damla Yaş" ![]() ![]() ![]() Gözlerime Dokunuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derinlerden Bir "Ah" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim Soğuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düştüm Ellerinden Dikenli Teller Arasına ![]() ![]() Düşümün Adı Sendin Oysaki ![]() ![]() ![]() ![]() Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|