![]() |
Ben Sana Hayat Dedim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sana Hayat Dedim.“ Ben sana hayat dedim / Kendini öldürmene izin veremem ![]() ![]() Beni mutsuz edemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçinde yeşeren “ umut “ filizlerini köklerinden kopar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bir masala “ kahraman “ olmak için gelmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bırak içindeki yavan sorguları/ savaşları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bu kadar mutlu etmişken Başını eğe-mez-sin ![]() Seni “ sana “ bırakmıyorum ![]() ![]() Öle-mez-sin ![]() Bite-mez-sin ![]() ![]() Çünkü sen ben`sin ![]() ![]() Ben de sen ![]() ![]() ![]() Ne yaparsan yap ![]() ![]() Beni mutsuz edemezsin ![]() Ölümü daya dudaklarıma, Karanlığı yama kıyılarıma ![]() Ama beni üze-mez-sin Çünkü ben seninle mutluyum ![]() ![]() Sen yaşarken, Beni mutsuz göremezsin ![]() ![]() Çünkü ben sana “ hayat “ dedim ![]() ![]() ![]() “ Seni çok ama çok seviyorum canım “ |
![]() |
![]() |
|