![]() |
İçimdeki 'Sana' Emanet Ediyorum 'Ben’İmi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki 'Sana' Emanet Ediyorum 'Ben’İmi...Bakır tepsinin gümüş bakışlı gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B E K L E N T İ L E R İ N K A L B E Z A R A R O L D U Ğ U D O N U K D A K İ K A L A R ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük ve masum sessizliklerin, gittikçe kırbaç etkisi yaratan çemberi daralıyor… Sayısız darbelerin arasından sıyırabileceğim gün doğumu, zifiri karanlıkla ortak çalışıyor; ve ben hangi sayfanın yırtılıp bir tarafa atılan parçasıyım, çözemiyorum… Kemik uçlarıma yerleşen dermansızlığın yazgısı, tek cümlede atılmış meğer!Artık bir imza yok!! ![]() ![]() ![]() ![]() İki şarkı arası bocalıyorum…Uzuvlarımdan bana kalan durgunluğun çözüleceği zamana direnmek nafile ![]() ![]() Belki de baharı beklerken kışı unuttuğumuzdan oldu tüm bunlar… Şeridin bomboş olduğunu düşünürken, tali yolllardan vurgun yedik… Ki vurgunu kâğıda çizmek bu kadar zorken… ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de sargısı boldur düşlerimin, düşüşlerin geçirgen olduğu bir atlasta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehir ayrılıkları sürtse de bedenimi, birgüne dair inadına bekliyorum geleceğimizi ![]() ![]() ![]() "Kıskaçlarını açmış zamanın törpülediği yüreğimden akıp gitti sensizlik ![]() ![]() ![]() Bir tutam ayrılık da olsa aşkı perçinleyen, içimdeki sana emanet ediyorum BEN’imi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İçimdeki gülümsemelerin senli sebeplerini kucaklıyorum yüreğimde ![]() ![]() yan yana ömür geçirecek, iki ilmeğiz tek bedende ![]() Düşünü gerçek yapan nedenlerine tutun ![]() ![]() ben onlarla uyanıyorum her sabah kollarında ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|