Gülme, Ne Olur |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülme, Ne Olur![]() Gülme,sana böyle tutuldum diye Gülme,sana bir ömür adadım diye Gülme,ne olur ![]() ![]() ![]() Sen aşk denen duyguyu oyun sanırken,ben bu oyunu umudum bilmiştim ![]() Beni karanlığın koynundan çıkarmıştı sevdan Ben aşkınla kör bakan gözlerimle, her sabah kalp ağrılarımla uyanırken ,sen oynadığın oyunun son perdesini yazmakla uğraşıyormuşsun![]() ![]() Bilemedim !Yazık ![]() !Yanılgım olmanı istemezdim ![]() ![]() ![]() Sonumuz ayrılık da olsa tebessümle anacağım dünler bırakmalıydın ![]() Hayallerimi namlunun ucuna takıp,tetiği çekmeden gitmemeliydin![]() ![]() Keşke yaralamak yerine ÖLDÜRMEYİ tercih etseydin Şimdi her dakika sancılanıyor yüreğim,her saat başı ağlıyor dünlerim Kabul ediyorum yenildim ! Galibi sensin bu aşkın![]() Şimdi dumanlarla boğduğum gecelerin siyahında, kirli bir sayfaya karaladığım bu cümlelerin hangi kelimesine dokunsam,mazimin kalbi kanamaya başlıyor ![]() Oynadığın bu aşk oyununda sevmemiş olsan da beni ,senin için büyüyen sevdamın hatrına, namlusuna hayallerimi hapsettiğin silahın tetiğini çekmeden gitmemeliydin![]() ![]() alıntı |
|
|
|