10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyi Niyetli Hatalarım
Hatalar  Bazen can sıkan, bazen can yakan hatalar  Bazen eksilten bazense olası olumlu sonuçları nedeniyle çoğaltan hatalar  Bazen gerip kopartan, bazense gerginlikten sonraki çekimle daha da birleştiren hatalar  Bazen yıkıcı, bazense yapıcı sonuçlara yol açan hatalar  
Hatalar  Bazen kötü niyetli, bazen iyi niyetli hatalar  Bazen nefret dolu, bazense sevgi dolu hatalar  Bazen kasıtlı, bazense bilmeden, istemeden yapılan hatalar 
Ömrüm boyunca çok hatalar yaptım, sonuçlarından çok dersler aldım  Bazen azaldım, bazen çoğaldım, çoğalttım  Hatalarımla hayattan koptum yeri gelince, yeri gelince hatalarımla hayata tutundum  Hayatı öğrendim düşe kalka  Yıka döke  Düşmeden kalkmayı öğrenmek zor  Yıkmadan yapmayı öğrenmek zor  
Yaşayarak öğreniyor insan  Hataları ve doğruları yaparak öğreniyor hayatı, ve hayata dair herşeyi  Kendini ve karşısındakileri bu hatalar ve doğrular ile tanıyor, tanıtıyor  
Büyüklüğü kıstas alırsak en ağır hatalarım kendime karşı olanlar olmalıydı aslında  Normal koşullarda beni en çok yıpratanların bunlar olması gerekirdi  Ancak ben karşımdaki kişilere karşı yaptığım hatalarda yıprandım hep  Onlara zarar verme düşüncesi ile, onları kırıp üzme gerçeğiyle acı çektim  Kendimle savaştım hep, savaş oklarımın yönü hep beni buldu  Kendime olan tahammülümü en çok bu anlarda yitirdim  
Hatalar  Hatalarım  Özellikle sevdiğim kişilere karşı yaptığım iyi niyetli hatalarım  Sevdiklerimi üzdüklerim  Destek olayım derken yaraladıklarım  Yanında durayım derken acı verip karşıma aldıklarım  
İyi niyetli hatalarım  Sebepleri en başta sevgim  Sonrasında bazen iyi bazense kötü sonuçlar doğuran empati yeteneğim  Olan olmayan her türlü olasılığı zihnimde ve duygularımda yaratabilme, yaşayabilme özelliğim  Sonrasında bazen o olasılıklar arasında yanlış olanlardan birini seçme ihtimalim  
Empati yeteneğim  İyi niyetli hatalarımın çıkış noktası  Bir anlığına da olsa karşımdaki gibi düşünme, hissetme çabam  Ve sonrasında olasılıklar silsilesinde savruluşum  Çok açılı düşünmeye çalışıp, her açıdan birşeyler alıp ortalamasını bulma ve bunun gerçekliğine inanma yanılgım  
İyi niyetli hatalarım  Karşımdakilere ve hatta bazen 3 kişilere zarar veren hatalarım  Beni en çok kahreden hatalarım  Her defasında sarsıldığım ama sonrasında yeniden, durmadan yaptığım hatalarım  İstesem de çoğu zaman engelleyemediğim, çünkü sevgimin getirisi olan hatalarım 
Ömrüm boyunca hatalarımla, özellikle iyi niyetli hatalarımla üzüp yaraladığım herkesten özür diliyorum  Ve inanıyorum ki çoğu bu hataları niye yaptığımı biliyordur  Biliyorlardır ki benim sevgim bazen beni bile aşacak şekilde psikopattır  Biliyorlardır ki hatalarımın esas sebebi onları kendimden önce tutuşum, ve yaralasam bile kendimden korumaya çalışıyor oluşumdur 
Benim sevgim anaçtır, hatta psikopattır  Bağlanırım ve feci sahiplenici olurum  Bağlandıkça sevgim ve empatim artar  Özellikle dostlarım ailemden biri gibi olur  Bazen böyle iyi niyetli hatalar da yaparım  Sevgi söz konusu oldu mu herşey mübah olur bende  Benim sevgimi taşımak zordur, ama taşıyabilene de her zaman açıktır  
Kim mi yazmıs bunu?
Ben, sen,o, herhangi biri 
Hatalarıyla çoğaLan, büyüyen birisi
Öylesine birisi işte
|
|
|