Yaşatmalı ßeni ßu Sevda |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşatmalı ßeni ßu SevdaKorktuğumda Sıkıca sarılabilmeliyim Üşüdüğümde Isıtmalısın beni yüreğinle Çocuklaşıp ağladığımda Okşamalısın saçlarımı Tesellim olmalısın Tesellin olmalıyım Acılara gülümseyebilmelisin Küçük bir tebessümün Bazen de Koca bir yürekten akan S e v g i n Y a ş a t m a l ı b e n i Sevdamız sınırsız olmalı Kurutmalısın acıları Yüreğindeki sayfalarda Umut olmalı Heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın! Hüzünlerden kederlerden Hayat bulmalısın İşte yaşamak bu'' demelisin Gözlerimi düşündükce Daha fazla sevmelisin Gizlemeden gözyaşlarımızı A ğ l a y a b i l m e l i y i z Paylaşıp sevinçlerimizi G ü l e b i l m e l i y i z Sığınağın olmalıyım Zorlukları korkuları Birlikte yenmeliyiz İçimde olmalısın! Yoksan yanımda bile Hissetmeliyim varlığını Fizan da olsan bile Tutkunsam yanıksam Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda Vazgeçilmezin ben Vazgeçilmezim sen Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben Paylaşılmazım sen Canım olmalısın Ya ş a t m a l ı s ı n b e n i Canın olmalıyım Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i B İ T A N E S İ N E S e v i y o r u m S e n i |
|