![]() |
Aşkın Adı Ümittir Artık Ümidin Adı Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Adı Ümittir Artık Ümidin Adı AşkAşkın Adı Ümittir Artık Ümidin Adı Aşk Aşk nasıl akar bir yürekten diğer bir yüreğe? “İlk bakışta aşık oldum” der kimisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirine uzak iki şehir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşka en çok bahar yakışır değil mi? Oysa bir kış mevsiminde başlıyor bu düşsel aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın taş binalı, kuru ayazlı şehirde yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece vaktinde kadın adamı düşünürken güncesine şöyle yazdı: |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşkın Adı Ümittir Artık Ümidin Adı Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Adı Ümittir Artık Ümidin Adı Aşk“ Aşk nasıl akar bir yürekten diğer bir yüreğe? Belki bir şarkıyla, belki bir şiirle gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesini hiç duymadığım, Hiç dokunmadığım ellerine, Bir şaire vurgunum şimdi ![]() Ben hiç oldum, o herşey! Yaşadığı kentte, Bir gece olsun uyumadım, Gezmedim sokaklarında, Duymadım o kentin gürültüsünü Ve koklamadım denizinin kokusunu ![]() ![]() ![]() Ben onun avucundaki yıldız oldum, O benim içimde ümit ![]() ![]() İşte bu yüzden; Aşkın adı ümittir artık, ümidin adı aşk! ” Adamsa bir hikaye yazdı ve anlattı bir aşkın başlangıcını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi iki ayrı kentte, birbirlerinin yaralarını kelimelerle sarmaya çalışan, iki yaralı yürek avuç içlerinde bir yıldız tutarak, birbirlerini düşünüyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın adı ümittir artık, ümidin adı aşk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|