Ben Hayaller Kurarım......... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Hayaller Kurarım.........Ben hayaller kurarım Deprem olur ![]() ![]() yıkılırımİçimde yalpalar yüreğim ![]() ![]() dağılırım Yolun sonuna gelirsin mesela Ha düştü ha düşecek zamanlar![]() ![]() Arkanda bir acı,önün dipsiz karanlık Seçmek,yaşamaktan zor belki![]() ![]() ![]() Ya kalcaksın dimdik ayakta; İçinde bi yerlerde ölürken tüm kelimeler ![]() sen susacaksınYa da karanlığa atlayacaksın ![]() ![]() Bitimsiz bir yolun kenarında bir damla ışığa hasret kalacaksın ![]() ![]() Ben hayaller kurarım Fırtına-boran olur ![]() ![]() savrulurumİçin için yanar ruhum ![]() ![]() kor olurumMevsimler biter mesela Teker teker düşerken yapraklar,sessizliğe mi teslim olsam,yoksa haykırsam mı avazım çıktığı kadar diye düşün dur şimdi![]() ![]() ![]() Hangi mevsim bu? ![]() hangi ayazKaç zaman sürer bu kar ![]() ![]() saçımın her teline yağmadan dinmez mi?Ben bitmeden dinmez mi? Ben hayaller kurarım Yeri gelir ![]() ![]() terkedişimle toz kaldırırımYeri gelir ![]() ![]() her yanım aşk kokarımTüm umutlar biter gözler önünde mesela![]() ![]() Göçük altında kalmak an meselesi Kaçıp kurtulmalıyım senden![]() ![]() ya da kendimden asılSis kaplamış tüm yolları Söylesene ![]() ![]() nasıl giderim ben şimdi?Önümü göremiyorum ![]() ![]() ![]() Yok yok ![]() sis değil nedeniSadece sen ![]() ![]() ![]() Düşmekten korkuyorum ![]() ![]() yolun bitmesinden![]() ![]() sonra sensizliktenBen hayaller kurarım; Bir yanım hep eksik kalırım ![]() ![]() |
|
|
|