![]() |
Bitsin Bitecek Ne Varsa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitsin Bitecek Ne Varsabitsin bitecek ne varsa be usta hani aşk güzel şeydi be usta? ![]() ![]() ![]() hani yıkacaktı tüm kimliksiz korkularımı aldandım yine be usta kandım saçma sapan sözlere imlasız bir aşktı benimkisi noktası virgülü olmayan bir aşk, varlığımın önemi olmayan bir aşk yaşadım ve anladım ki aşk bana göre değilmiş sevmek,özlemek benim harcım değilmiş içim bomboş bir bozkırdan farkı yok ![]() ne oldu bize, ne oldu neden uzaklaştık birbirimizden görülmez zincirlerle bağlıyken kalbimizde ki insanların aşk diye adlandırdığı o tutkuya ne oldu,neden birbirimize yakınken uzağız aramızdaki o sihire ne oldu ben mi yanıldım yoksa biz mi yanıldık be usta? gözlerimiz anlatırdı sözcüklerin anlatamadığını sevgimizi anlatırdık gözlerimizle şimdi ilk fırsatta neden gözlerimizi kaçırır olduk birbirimizden? ![]() ![]() telefonda sesimizi duymasak çıldırırdık konuşmaya başlayınca su gibi akar giderdi zaman ellerimizin arasından, neden şimdi konuşmamızın bi anlamı yok neden aramayınca birbirimizi daha huzurlu hissediyoruz kendimizi be usta ![]() ![]() şimdi onunla geçirecek yarını düşünemiyorum bana ne oldu acı çekiyorum be usta ![]() ![]() birbirimizi hırpalamadan, kavgalarla örselemeden yüreğimizi, yaşadığımız onca günün hatırına saygımızı yitirmeden birbirimize ayrılmalıyız onunla ,yüreğimizi bıçak gibi kesen bu aşkı bitirmeliyiz ![]() ![]() bu aşk bize üç beden büyük geldi bize be usta! yollarımız ayrı artık hayatlarımız farklı, hayatımıza devam etmeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() bitsin bitecek ne varsa be usta (alıntı) |
![]() |
![]() |
|