![]() |
Keşfet Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşfet BeniKeşif yolculuğuna çık yüreğimde Adım adım keşfet içimde saklı gizemi Önce gururumla aşkım arasındaki çelişkiyi çöz Sonra dik başlılığımı bir kalemde çiz Çözümsüzlüğüme çare ol, Sorularıma ışıldayan bir yanıt ![]() ![]() Sert bakışlarımın altındaki masum çocuğu bul Gülüşümde gizlenen gözyaşlarını bakışlarınla sil ![]() ![]() Hissizliğimden ölmek üzereyken umut ver bana Güçsüzlüğümü fark ettiğinde yüreğimi tut ellerinin arasında ![]() ![]() Okuduğun şiirlerin satırlarında ara beni O şiirlerin büyüsüne kapılmışken aniden duyuverirsin sesimi ![]() ![]() Bir filmin küçücük karesindeyim bazen Başrol oyuncunun yüreğinden daha büyük bir tutkuyla seven ![]() ![]() Okyanusun en derinindeki inci tanesine dönüşürüm, Karaya çıkabilmek için seni beklerim ![]() ![]() Gözü kara bir sevdalının yüreğindeki ses olurum O aşkını haykırırken ben sende can bulurum ![]() ![]() Solmaya yüz tutmuş bir nergis çiçeğiyim Yitip giderken,yanımda yalnız seni isterim ![]() ![]() Defalarca silip baştan yazdığım hayatımda Yeniden kazınan tek isim sensin aklıma ![]() ![]() Gökyüzündeki bulutların arasında Fark etmezsin beni, Bir başka beden görünce yanında Şimşek çakar,yağmur olup düşerim avuçlarına ![]() ![]() O an hissedersin varlığımı mavilerin arkasında ![]() ![]() Geçtiğin sokaklardaki bir çocuğun ağlamasıyım İçini sızlatan ![]() ![]() Anımsadığında yokluğumu Bir damla gözyaşıyım kirpiklerinin arasında çakılı kalan ![]() ![]() Sana seslenişlerimi, tutkuyu bulacaksın Dinlediğin her şarkıda ![]() ![]() Güneşin sıcaklığında, yıldızın parlaklığındadır sevgim Daha önce hiç yaşamadığın bir mutluluk bu hissettiğin ![]() ![]() Ararken beni,bulacaksın bende kendini ![]() ![]() En zorunu bul yüreğimde Yeni bir soluk ol,tükenmek üzere olan nefesime ![]() ![]() İşte hayat o zaman yeniden başlasın Bu kalp senle birlikte yeni bir başlangıç yapsın ![]() ![]() Büyük bir aşkla keşfet beni sevgilim Attığım her adımda sana doğru koşuyor ayak izlerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|