![]() |
Bir Gökkuşağı Gözlerime Takılmakta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gökkuşağı Gözlerime TakılmaktaKaybolmuşluğumun keyfini çıkarıyorum bir yitik yürek arkandan savruldu rüzgarına verilen bir diyet unutulmuş gülümsemelere bir kazanım buza dönüşmüş duyguların yere düşmüş hali darmadağın bir can işte kaldırımların kenar süsü yüreğim ortada hoyratça savrulan bir mevsimin soluk tarafı gibi kopya kağıtlarının eksiz çalışması bir yürek kaldı bende ne kadar bulanıklaştırırsan bulanıklaştır bir gökkuşağı gözlerime takılmakta bir gülümseme beni beklemekte belkide büyüme tasasında yım beklemekteyim zulası yüreğinde saklı dilenci gibi usulcana sabırla bir mahserin arta kalanlarına yüklenmiş bir umut bir tutam yeşli solmuş gülümseme ama beklemişim bunca asır yeşile hasret maviye hasret tüm prangalaraa susarak beklemişim allahıma dualarıma yüklemişim uzak masalların prensesini ve öylesine sevmişimki bin dağ deviremez yeryüzündeki ülkelerin coğraylarına sığmaz yaşadığım bu sevgi anlamazsınız soysuz buz duygularınızla güneşin üstüne sakladığım şirfeleri isyanım okunmaz bakmalarınızla okuduklarınızla yazdıklarınızla bir uzak ülke masalında bilinmeyen bir ezgi satırları eksik bırakılmış bir şiir anafikiri şirfelenmiş bir kitap anlarım kendi halimden sizden değilim onu biliyorum işte |
![]() |
![]() |
|