Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, sevgi, yazılar

Sevgi Sevgi İle İlgili Yazılar

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi Sevgi İle İlgili Yazılar

Sevgi

Sevgi nedir peki Bir insanın bir şeye karşı güzel duygular beslemesi, onu koruması mıdır ? Belki en iyi kelimelerle değil ama evet Zaten hep denmez mi kelimeler yetersiz kalıyor sana olan sevgimin yanında diye Pekala bunu anlatabilecek birileri sonra bulunabilir Esas sorum şu olacak Sevince ne oluyor ? Pekala üstü kapalı konuşmak can sıkıntısından başka birşey getirmez Aşk Aşk hakkında yazmak gerçekten rahatsız edici Pekala belki bu korkumu biraz daha yazarak atlatabilirim Aşk aşk aşk aşk halen sıkıntılı ama idare eder Pekala aşk nedir o zaman biraz da bundan bahsedebiliriz Aşk da sevginin büyüğüdür mü acaba ? Yo hayır eminim aşkı tanımlamak için daha tutkulu, daha romantik birşeyler bulunabilir Denememe izin verin Aşk öyle birşeydir ki, karşılıksız sevmeyi gerektirir Arada kilometrelerce mesafe olsa bile, onun elini hissedebilmektir Belki de aşk, bazen soluduğumuz havadır, o an için yaşamanın tek anlamıdır Bir karınca yuvasındaki yüzlerce karıncadan yanlızca bir tanesinin ters yöne gitmesidir Bazense yaşamaktır aşk İlla da bir insan mı olacak aşık olan, aşık olunan Dağlarla güneş aşıktır birbirlerine Kavuşmak için günün bitmesini beklerler Ama dağ bilir ki güneş tüm dünyayla görüşür Sesini çıkarmaz Aşk budur belki Kim bilir belki de aşktandır içinin acıdığını hissetmeyi sevmek Hiç olmayacak aşklar için hayaller kurmak, kendine acı çektirmek O hissi bilir misiniz bilemem ama mutlaka benzerini yaşamışsınızdır İstemediğiniz birşeye evet demek Ama aslında isteyerek Evet saçma geliyor kulağa İstemediğim birşeye isteyerek evet demek de ne demek diyebilirsiniz O an için evet demek en iyisidir kendi düşüncenize göre Belki de inattandır evet demek istemediğiniz birşeye Evet diyene kadar çok kolaydır düşünmesi Ama söyledikten sonra, binbir türlü sorun kafanızı sarar İçiniz yanar, sıkışır Ben bu durumlarda kadere karşı çıkmış gibi hissettiğimden dolayı böyle hissederim galiba Sanki olmaması gerek birşeyin olmasını sağlamış gibi Ve bu olmasını sağladığım şeyin de kötü sonuçlara yol açabileceğini düşünür düşünür dertlenirim Bu sadece saçma bir düşünce belki ama evet dedikten sonra çektiğim acının benzerini kimilerinin "aşk acısı" olarak adlandırdığı acı türünde de çekiyorum Bir anlık bir umuda zihnimde evet demek ve bunun peşinden koşmak, ama her saniye, her an bu umudun aslında var olmadığını, sadece benim hayal ürünüm olduğunu bilmekİşte acı veren kısım bu sanırım Ama bazı zamanlarda, hayallerimden aldığım hazzın büyüklüğünü kesinlikle es geçemem O an için, birkaç dakika, herşey çok güzeldir benim için Hayatta hiçbirşey ters gitmiyor ve istediklerim oluyor durumdadır Hayallerimi doruklarında yaşarım Sanki gerçekten yaşıyor gibi Bir sıkıntı çekmeden Ama bu hayaller de bitince gene tanıdık bir his Yoksa bu bizim acı mı :P Evet gene o Aslına bakarsanız, bu acıyı çekmek kesinlikle kişiye bağlı Ben bu acıyı çekmesem, çekmem Kendimi birşeyleri boşvermeye, dikkatimi başka şeylere yöneltmeye çalışabilirim Evet hayatımda bu tip şeyleri bazen yapmıyor değilim Fakat bu konuda kesinlikle yapmıyorum Neden mi ? Az önce bahsetmiştim aşkı tanımlamaya çalışırken Bunun nedeni aşktır İşte burada az önce kullandığım "Kim bilir belki de aşktandır içinin acıdığını hissetmeyi sevmek" cümlesi işin içine giriyor Ben kendi aşkımı yaşıyorum Evet kendime acı çektirmenin benim tercihim olduğunu anladık Bu kulağa aptalca gelmesine rağmen, aşkın benim tarafımdan tanımlanışı göz önünde bulundurulduğunda, bu gayet normal bir durum sanırım Şanslıyız ki herkes aşkı benim gibi bulmuyor İşte bu yüzden acı çekmek herkesin yapması gereken birşey değil Ya da belki de herkes acı çekiyor Hepimiz birer insanız ve hepimizin duyguları var Fakat duygularımızı ifade etme, ve bu duygularımızı değerlendirme, işleme sokma yöntemlerimiz kesinlikle farklı Ve sanırım bu da bize herkesin kendi aşkını yaşadığını ve kendi acısını çektiğini güzel bir gerekçeyle birlikte verir Hepimiz ayrı ayrı birer kalıtsal, sinirsel hazineysek eğer, bu farklılığı hoş görün Pekala işte ilk yazımın sonu geliyor Herkesin iyi bir hayat sürmesini, kendi tarzındaki aşkı yaşamasını ve onun getirdiği tatlı acıyı tadında yaşamasını dilerim( Bir tavsiye: Acıyı tadında bırakın )

Arkadaşlar bu ilk yazım yorumlarınızı bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com