![]() |
Eğer Yüreğindeysem Ben Hala |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Yüreğindeysem Ben HalaHiç sevmedim kimseyi senin kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim yanmadı hiç bu kadar ![]() ![]() ![]() Bir el bazen neleri ayakta tutabiliyor hiç düşündünüz mü ve neleri yıkabiliyor tek başına ? Bir eli tutmak bir insanı hayata bağlamakla eş değerde olabiliyorsa eğer bunun adı ''AŞK'tır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç sevmedim seni sevdiğim kadar dersin birine ve sonra onun arkasına dönüp gitmesini izlemek ne zordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmedik , bitemez , bitmeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Çok yalnızım, seninle bir yarım ![]() ![]() ![]() Eğer elindeyse ne olur çal kapımı, Eğer yüreğindeysem ne olur sil göz yaşımı ![]() ![]() Bir hayatı kaybetmek bir elin sıcaklığını kaybetmekle eş değerse işte bu ''AŞK''tır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umut edersen et korkular rahat bırakmaz aklını ve umudunu köreltir sonsuz telaşların o bekleyişte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer elindeyse ne olur çal kapımı, Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğer Yüreğindeysem Ben Hala |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğer Yüreğindeysem Ben HalaBeni Hâlâ Seviyorsan, bugüne değin yazılmış en güzel gençlik romanı Ben Sevilmeye Değerim’in devamı bir kitap ![]() ![]() Beni Hâlâ Seviyorsan adlı kitapta gençler içinden çıkamadıkları sorunlarına öneriler ararlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su’yu ve diğer gençleri bekleyen açmazlar köşeleri tutsa da; bir yanda liseli olmanın heyecanı ve ayrıcalığı yaşanırken diğer yanda bir üniversiteye başlama heyecanı ve koşuşturması içinde günler hızla geçer ![]() Elbette ben bir yabancıyım Seni hiç tanımıyorum Seni görmedim Saçlarının buklesine hiç dokunmadım Konuşurken yüzündeki parıltıyı, gamzelerinin çiçek gibi açılışını bilmiyorum Sonra neleri sevdiğini de bilmiyorum; örneğin pizza sever misin? Mantarlı mozerella peynirlisini mi yersin? Ya da krep sever misin elbette seversin Sonra nasıl kahve seversin? Nerelere gidersin? Neler ilgini çeker? Nazik misin? Kıskanç mısın? Ahh ben zaten bunları biliyorum Ah kafayı yiyorum Su, Web’de yazışırken aklından sürekli kimi geçirdi acaba? Kim bilir, belki bir gün bizimki gibi bir sevda masalının filmini çekerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|