Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günü, sevgililer

Sevgililer Günü !!

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgililer Günü !!

Her sabah zorunlu ayrılmak, gün boyu hep düşünüp kurmak, elimden gelen bir tek bu mu?
Telefonlar çalar duyulmaz, aynı şarkı hep dilimde, her gün sevgililer günü seninle

Basmakalıp sözler tükendi, kafiyeler alışkanlıktandı, saatler geçmek bilmez gibi
Kemiren içimi anlamsızmış, bilmesem de öğrenince, her gün sevgililer günü seninle

Her gün sevgililer günü seninle, her gün sevgililer günü seninle

Akşam olmuş herkes evde, kedim kıvrılmış sepette, işten dönmek her şeyden güzel
Sulanmak ister tüm çiçekler, göz kırpar hınzır biçimde, her gün sevgililer günü seninle

Basmakalıp sözler tükendi, kafiyeler alışkanlıktandı, saatler geçmek bilmez gibi
Kemiren içimi anlamsızmış, bilmesem de öğrenince, her gün sevgililer günü seninle

Kimine her gün bayram derler, kimi betermiş kudurmuştan
Takvimde gün saymaya gerek var mı, her gün sevgililer günü seninle

Her gün sevgililer günü, her gün sevgililer günü, her gün sevgililer günü, her gün seninle (:

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgililer Günü !!

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgililer Günü !!

Sevgiler günü sevgililer günü

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgililer Günü !!

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevgililer Günü !!

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük
gerçek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com