![]() |
Seni Seviyorum Niye Mi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Niye MiSeni seviyorum çünkü; Her günüm senin sesinle doğuyor, seninle sürüyor, Gecem ise seninle son buluyor ![]() Seni seviyorum çünkü; Kilometrelerce uzakta olsan bile, Buluşma gününü özlemle beklemek hoşuma gidiyor ![]() Seni seviyorum çünkü; Yanımda olmasan bile, yüreğinin benimle olduğunu biliyor, Her an yanında olduğumu biliyorsun ![]() Seni seviyorum çünkü; Bu mesafelere rağmen yaşanmamışı yaşatabiliyorsun, Duygularımda var olabiliyorsun ![]() Seni seviyorum çünkü; Sesinle dünyama bir anda girip, Sürprizlerinle beni kendine tekrar tekrar aşık edebiliyorsun ![]() Seni seviyorum çünkü; Yüreğimin tam ortasında varolabiliyorsun ![]() Beni hayallere götürebiliyor, Umutlarımı, geleceğimi düşündürebiliyorsun ![]() Şiir yazdırıp, şarkılarda hissettirebiliyorsun kendini ![]() Seni seviyorum çünkü; İkimize dair bir yaşamı düşündürebiliyorsun, Mutluluğun, aşkın varlığına inandırabiliyorsun ![]() Engellerin aşılacağını, Mücadele hırsını, Birlikteliğin tek yürek olmanın ve Güvenin aşamayacağının olmadığını gösteriyorsun ![]() Seni seviyorum çünkü; Sen hayatıma vazgeçilmez bir anlam katıyorsun ![]() Seni seviyorum çünkü; Sen benimle bende yaşıyor, Ben seninle sende varoluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|