Düşman Ettiğin Her Hareketine Özlüyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşman Ettiğin Her Hareketine ÖzlüyorumDüşman Ettiğin Her Damlanın İnadına Özlüyorum ![]() ![]() Güneş kavururken tenimi ![]() Gölge olacak bir yürek olmanı bekledim senden ![]() Hani olur ya ![]() Hani tutmak istersin elimden ![]() Hani seviyorum seni dersin ya ![]() Demedin ![]() ![]() Baktığım her yerde sen vardın ![]() Denize vururken yakamoz ![]() Ay ışığında yüzün yansıdı gölgelere ![]() Ama sen yoktun ![]() ![]() Sana dair ne varsa aldım avuçlarıma ![]() Ve yağan yağmura inat yürüdüm boş sokaklarda ![]() Üşüdüm ve biraz da ıslandım ![]() Sokak lambasının ürkek ışığı altında ![]() Titreyen ellerimle ıslak resmine baktım ![]() Bendeki bütün kelimeleri sana gönderdim gece ![]() Yokluğumda kaybolmayasın diye ![]() Üşüdüm ![]() ![]() Titredim ![]() ![]() Bittim ![]() ![]() Bendeki SEN' i aldim karşıma ![]() Simdi burdayim ![]() Tam karşında ![]() Ama SEN YOKSUN ![]() Islak kaldırımlarda ayak izlerimi bırakıyorum ![]() Hani olur ya ![]() Hani Nerde olduğumu merak edersin ya ![]() Hani belki gelirsin ya ![]() Gelmedin ![]() ![]() Ve ben hala o bitmeyen gelişleri yaşıyorum ![]() Bende kalan küçücük varlığın devam ederken ![]() Öylece seni bekliyorum ![]() Yağmurdan bıkar oldum ![]() Düşman ettiğin her damlanın inadına seni bugün daha çok özlüyorum ![]() Böylesine özlerken seni ![]() Böylesine beklerken seni ![]() Yine sensizim ![]() Yine sessizim ![]() Yine SEN YOKSUN ![]() ![]() |
|
|
|