![]() |
Düşmeme İzin Ver Yar!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşmeme İzin Ver Yar!...''Düş''meme İzin Ver Yar! ![]() ![]() ![]() Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine ![]() ![]() ![]() Nedensiz ağlamaya başlarım sonra ![]() ![]() ![]() Gülüşün hançer olur,saplanır en pis karanlıklarıma ![]() ![]() ![]() Saplandıkça kanatır,kanattıkça acıtır ![]() ![]() ![]() “-Konuş” der gibi bakma yar! ![]() ![]() ![]() " -Konuşamam ![]() ![]() ![]() Sonum mu oldu bu sevda bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Yolumu sana yakın getiremiyorum ![]() ![]() ![]() Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine ![]() ![]() ![]() Saçlarına ellerimi süremiyorum ![]() ![]() ![]() “ -Neredesin?” diye sorma yar! ![]() ![]() ![]() " -Söyleyemem ![]() ![]() ![]() Bir bulutum ben artık gökyüzünde ![]() ![]() ![]() Saçlarına ağlayan bir çocuğum biraz da belki de ![]() ![]() ![]() Ellerini aç sevdiğim,tutmaya çalış ![]() ![]() ![]() Sana yağıyor bu yağmur,görmüyor musun? ![]() ![]() ![]() Beklemek zordur,bir o kadar da hazin bilirim ![]() ![]() ![]() Bu yüzden sana,Bekleyişlerimi getiriyorum ![]() ![]() ![]() “-Gel artık” der gibi bakma yar! ![]() ![]() ![]() " -Gelemem ![]() ![]() ![]() Saçların düşer yüreğimin en kuytu köşesine ![]() ![]() ![]() Bakışın hançer olur yaşayamadığım gecelere ![]() ![]() ![]() Nedensiz ölmeye başlarım sonra ![]() ![]() ![]() Gülüşüne canımı verdiğim yar ![]() ![]() ![]() Ben ordayım bak! ![]() ![]() ![]() Bulutlarda ![]() ![]() ![]() Yere düşen her damlada ![]() ![]() ![]() Avuçlarının içinde ki sıcaklıkta ![]() ![]() ![]() Alıntıdır* |
![]() |
![]() |
|