![]() |
Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın Smsleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriGünaydın aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriYaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünki sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın herşeyimmm ![]() ![]() Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma ![]() Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim ![]() Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem ![]() Sabahın Bütün Güzel renkleri Odana dolsun, hayatın tatlı, Günün aydın olsun sevgilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriBugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Günaydın AşkImMMmMMm Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriElini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın * Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriGünaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriKısa Günaydın Mesajları ![]() ![]() en güzel Günaydın Mesajları ![]() ![]() Günaydın Mesajları ![]() sevgiliye Günaydın mesajları ![]() sevgiliye Günaydın sözleri ![]() ![]() ♥Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim ![]() ♥Sadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem ![]() ♥Sabahın Bütün Güzel renkleri Odana dolsun, hayatın tatlı, Günün aydın olsun sevgilim… ♥Bir gün gözlerimi açtığımda sadece sen ol yanımda, 1 gün değil her gün seni göreyim rüya gibi yanımda bebeğim, Günaydın Olsun Sanada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın Smslerisevgiliye günaydın mesajları romantik günaydın mesajları Bir gece daha bitti sensiz yeni güne başladı kalbim ümitsiz simdi kızsam da sana gittin diye içim acıyor hala ah keşke kalsaydı diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani yaşamak için var ya ihtiyacın güneşe , havaya , suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esip esip geç ey deli rüzgâr geldiğin yerden yarim kokusu çağlar yollara dağlara rüzgara günaydın özlemiyle yandığım aşkıyla uyandığım sevdama günaydın güne güneş gibi doğan biriciğim sevgilim sana günaydın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriEtkileyici günaydın mesajları Günaydın mesajları sevgiliye Romantik günaydın mesajları Günaydın Mesajları Günaydın Sözleri En Romantik Günaydın Mesajları En Romantik Günaydın Sözleri Günaydın aşkım haydi kalk seni seviyorum Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günaydınn sevgilimmm günaydınn damarlarımdaki kanım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriDaraldığın zamanlar olacaktır… Hayat denen nefes aralarında taşıdığın beden ağır gelecektir zamanla ruhuna karanlıktan ve yalnızlıktan ne kork nede güneş olup aksın hüzünler o gözlerinden çünkü; unutma ki her gece iki gündüz arasındadır inadına aydınlığa ve yaşamaya bu gece yıldızın bol olsun ve sabah güneş yalnız senin için doğsun iyi geceler ve şimdiden ilk günaydının benden olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriGünaydın Mesajları 2012, Sevgiliye Günaydın Mesajları, Günaydın Mesajları Facebook Paylaş, Aşkıma Günaydın Mesajları 2012, Sevgilim için günaydın mesajı ![]() ![]() Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilık bir rüzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklıma sen geldın cünki özlenen sendin ![]() Balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum çünkü sen hep yüreğimdesin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriGünün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim ![]() ♥Yaşanacak bütün senelerin üstünde Adın, Bütün Günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim Günaydın Olsun Sana ![]() ♥Öpücüklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm ♥Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim ![]() ![]() Cevap: günaydın mesajları, günaydın sözleri, günaydın msj, günaydın smsleri frmacil sayfa 2iki Cevap: günaydın mesajları, günaydın sözleri, günaydın msj, günaydın smsleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriAşkım hergün seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem Küçük bi günaydındır bazen yürekleri uçuran, küçük bi günaydındır bazen insanı göklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye günaydın Sabah gözlerimi açıp seni izlemek ,dudaklarına öpücük kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri, Günaydın Msj, Günaydın SmsleriBu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum günaydın sevgilim Sabahları uyanıp yüzüne çarptıgın herbir su damlası benden sana günaydın öpücüğü olsun aşkım |
![]() |
![]() |
|