Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşivi, güzel, söz

Güzel Söz Arşivi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Söz Arşivi

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsunpara şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsunsensiz geçen yüzyıl değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım

ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın istersen kısıp bunu da yok sayarsın kimbilir belki gülümser belki ağlarsın yüreğimdeki sesleri susturamazsın

Gecenin yarısı düşmü yoksa gerçek mi? Yine geldin yanıma hadi git Bırak sen beni yeni rüyalarıma Melekler gibi ol hadi git

Kolay olmayacak elbet üzüleceğimmutlaka bir iz bırakacakbelkide çocuk gibi sana küseceğimseneler sonra utanarakdokunup birer birer sevdiğin eşyalara hatta belki ağlayacağımacı çektiğim doğru ama sen bana bakmane olursa olsun seni UNUTACAĞIM

Senden bir göz istiyorum senden bir kalp istiyorum senden bir sevgi istiyorum ömür boyu sürecek

Kıskanırım seni ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Güzel Söz Arşivi

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Söz Arşivi

yaw bunlar şarkı sözlerine benzio

Alıntı Yaparak Cevapla

Güzel Söz Arşivi

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Söz Arşivi

hell3 Nickli Üyeden Alıntı

yaw bunlar şarkı sözlerine benzio

yinede emeğe saygı

zaten kimileri msn ine şarkı sözleri yazar

Alıntı Yaparak Cevapla

Güzel Söz Arşivi

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Söz Arşivi

Gerçekten şarkı sözü gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com