Kalbimin Kalbine Değişidir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalbimin Kalbine DeğişidirKalbimin Kalbine Değişidir Ne gündüzlere doğmak, ne de gecelerde mahur bir beste olmak Hiçbiriniistemiyorum Belki olsa olsa sonbahar yapraklarının hüznüyle kalbine akmak![]() Orada yanmak ve tekrar akmak kalbine kalbine ![]() Hatırlar mısın ‘yoruluyorum’ demiştim İki kutupta aynı anda güneş aramakgibi Yağmurun kokusunda seni kovalamak gibi, ‘yoruluyorum’![]() Sen belki sözlerimi içine atmış ve umarsız tavırlarında saklamıştın hasretini Onca acıya rağmen nasıl olup ta ‘âh’ etmemiştin, bilen yok![]() Artık susuyoruz uzun uzun ‘konuşurken susma’ nın bu denli marifetliolduğunu bilmezdim Ve bilmezdim, seni içimde sakladığım gecenin yanıbaşında direncimin bu kadar kolay kırılacağını ![]() Bu hâli seviyorum Hâlle birlikte geçmişi ve bütün karartısına/bulanıklığınarağmen geleceği seviyorum Çünkü seni seviyorum, vicdansız![]() ![]() ![]() Sen en çok da bu çıkışlarıma sinirleniyorsun belki Ve ben en çok da buöfkende buluyorum kendimi Hırsında ben kokuyorum, kokumda sen oluyorsun![]() Vakit tam da akşamı gösterdiğinde çalıyor kalbimin zili Akşamları bu kadarbeklemezdim eskiden En fazla sıcak bir ekmekti derdimin hası Ama şimdisenin arayacağını bilmek, seni dinlemek, senin hasretini soluklamak kablolarda ![]() İşte bu beni heyecanlandırıyor İşte bu yüzden gülüm, akşamlarolmalı Güneş iyiden iyiye kaybolmalı gökyüzünden Semâma sen doğmalısın kiçayımızın demi gelsin ![]() Şimdi, yürek dolusu gülümsemelerde hasret kokulu sevinçlere doğmak vakti ![]() “Vakit akşam, Akşam vakti ”senai demirci |
|
|
|