![]() |
Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın Mesajı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıGünaydın Mesajları Günaydın msjları Kısa Günaydın Mesajı Günler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Günün Aydın Olsun Günaydın Olsun Sana Birtanem ![]() ![]() Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın ![]() Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta… Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır… Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! Gün Seninle Güzel Güne Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Günlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun Sana Günaydın Olsun bebeğim Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gülerek Başlıyacağız Bu güne Günaydın Olsun Bitaneme… Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın Sen Benim Canım Sen Cananımsın Sen benim Günüm Karanlık Sabahlarımı Aydınlatansın Günaydın Bebeğim ![]() ![]() Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim Günaydın Güneşim Günaydın Sana Bak Adınla Başlıyorum Yeniden hayatıma ismin yeter bu karabLık Dünyaya Günaydın Diyorum Sana Aşkım Hadi gel yanıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıHer günün Ayrı Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın ![]() Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim ![]() Yaşanacak bütün senelerin üstünde Adın, Bütün Günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim Günaydın Olsun Sana ![]() Öpücüklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıGünaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm… Herşeyim günaydın günaydın… CANÖZÜM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıKısa Günaydın Mesajları ![]() ![]() en güzel Günaydın Mesajları ![]() ![]() Günaydın Mesajları ![]() sevgiliye Günaydın mesajları ![]() sevgiliye Günaydın sözleri ![]() ![]() ♥Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim ![]() ![]() ♥Yaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünki sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın herşeyimmm ![]() ![]() ♥Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıGünaydın Mesajları Günaydın Mesajları Degişik Günaydın Mesajları Bitanem,her ne kadar aramızda mesafeler olsa da kalbim ve aklım sana tahmin edemeyeceğin kadar yakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri uzaklara çığlık olur, sesim denizden çıkan yosun kokusundan keskin, sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkımmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıRomantik günaydın mesajları Günaydın Mesajları Günaydın Sözleri En Romantik Günaydın Mesajları En Romantik Günaydın Sözleri Günaydın dünyalar güzeli biricik sevgilim hadi uyan artık aç gözleri kocacım seni çok özledim Günaydın uykucu şirinim benim yeni bir güne beraber günaydın diyelim )) Günaydın bitanem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıGünaydın Mesajları 2012, Sevgiliye Günaydın Mesajları, Günaydın Mesajları Facebook Paylaş, Aşkıma Günaydın Mesajları 2012, Sevgilim için günaydın mesajı ![]() ![]() Bir gün bir sevda çalar kapınızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların ansızın çınlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun ![]() Yapraklar sararıp düşerken yere, o güzel gözlerini çevir göklere, hergün istemem, yılda bir kere,adımı anmayı sakın unutma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıElini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın ♥ Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim ♥ Dur gitme Söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda Çığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim / çatlamaya hazır Yeni baştan yaşanacak sevdalar / yüreğimde Günaydınım ♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıDertler olsada ömrümüzde ışık bitmez kalbimizde yine gülerek başlıyacağız bu güne günaydın olsun bitaneme Sensiz bir gece daha gözlerini kıskanan güneşin doğmasıyla bitti, bugünüde seninle geçirmenin ümidiyle günaydın aşkım Günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum günaydın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın MesajıSende olmasan benim günümü kim aydınlatırdı! Gündüz güneşim gece ay’ım Günaydın! Günaydın; Benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; Dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: Ay yüzlüm, Günaydın; Canımın cananı, Günaydın… |
![]() |
![]() |
|