Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günaydın, kısa, mesajları, mesajı, msjları

Günaydın Mesajları Günaydın Msjları Kısa Günaydın Mesajı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın Mesajları Günaydın msjları Kısa Günaydın Mesajı

Günler Aydınlık Zamanın Huzurlu OLsun Günün Aydın Olsun Günaydın Olsun Sana Birtanem

Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın

Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta… Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır… Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

Gün Seninle Güzel Güne Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Günlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun Sana Günaydın Olsun bebeğim

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gülerek Başlıyacağız Bu güne Günaydın Olsun Bitaneme…

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

Sen Benim Canım Sen Cananımsın Sen benim Günüm Karanlık Sabahlarımı Aydınlatansın Günaydın Bebeğim

Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim

Günaydın Güneşim Günaydın Sana Bak Adınla Başlıyorum Yeniden hayatıma ismin yeter bu karabLık Dünyaya Günaydın Diyorum Sana Aşkım Hadi gel yanıma

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Her günün Ayrı Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim

Yaşanacak bütün senelerin üstünde Adın, Bütün Günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim Günaydın Olsun Sana

Öpücüklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm

Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim GUNAYDIN herşeyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm… Herşeyim günaydın günaydın… CANÖZÜM

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Kısa Günaydın Mesajları

en güzel Günaydın Mesajları

Günaydın Mesajları

sevgiliye Günaydın mesajları

sevgiliye Günaydın sözleri

♥Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim GUNAYDIN herşeyim

♥Yaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünki sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın herşeyimmm

♥Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma Günaydın AşkImMMmMMm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın Mesajları

Günaydın Mesajları Degişik Günaydın Mesajları

Bitanem,her ne kadar aramızda mesafeler olsa da kalbim ve aklım sana tahmin edemeyeceğin kadar yakınseni her zaman bütün kalbimle seveceğimen güzel kokulu öpücükleri sana gönderiyorum günaydın her şeyim,günaydın meleğim,günaydın

Geceleri uzaklara çığlık olur, sesim denizden çıkan yosun kokusundan keskin, sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim Günaydın canım benim

Gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkımmmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Romantik günaydın mesajları

Günaydın Mesajları

Günaydın Sözleri

En Romantik Günaydın Mesajları

En Romantik Günaydın Sözleri

Günaydın dünyalar güzeli biricik sevgilim hadi uyan artık aç gözleri kocacım seni çok özledim

Günaydın uykucu şirinim benim yeni bir güne beraber günaydın diyelim ))

Günaydın bitanemsensiz bir hayat düşünemiyorumİyi ki varsın bitanemmgünaydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın Mesajları 2012,

Sevgiliye Günaydın Mesajları,

Günaydın Mesajları Facebook Paylaş,

Aşkıma Günaydın Mesajları 2012,

Sevgilim için günaydın mesajı

Bir gün bir sevda çalar kapınızı Şaşırırsınız, beklemiyorsunuzdur Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmışsınızdır Ancak, bu sevgi aşktan öte olarak yerini alır gözlerinizden kalbinize !

Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara kulakların ansızın çınlarsa bilki bir yerlerde delice özleniyorsun

Yapraklar sararıp düşerken yere, o güzel gözlerini çevir göklere, hergün istemem, yılda bir kere,adımı anmayı sakın unutma

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

♥ Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim

♥ Dur gitme Söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda Çığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim / çatlamaya hazır Yeni baştan yaşanacak sevdalar / yüreğimde Günaydınım

♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Dertler olsada ömrümüzde ışık bitmez kalbimizde yine gülerek başlıyacağız bu güne günaydın olsun bitaneme

Sensiz bir gece daha gözlerini kıskanan güneşin doğmasıyla bitti, bugünüde seninle geçirmenin ümidiyle günaydın aşkım

Günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum günaydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Sende olmasan benim günümü kim aydınlatırdı! Gündüz güneşim gece ay’ım Günaydın!

Günaydın; Benim viran gönlümün sultanı,
Günaydın; Dost bağımın gonca gülü,
Günaydın; Süreyya yıldızım,
Günaydın: Ay yüzlüm,
Günaydın; Canımın cananı,
Günaydın…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com