Adına ´Aşk´ Dedigim Aptalın Sazı ! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adına ´Aşk´ Dedigim Aptalın Sazı !Büyüleyici bir özelliqi vardı cözemedim qitti Her bakışımda, biraz daha![]() biraz daha canım ceker Dalmak ister qözlerim Saatlerce izleyebilirdim oysaki ßakardım![]() bakardım![]() süzerdim seni Fark ederdin belki![]() Etmeliydin! Etmen icin di bütün cabam! Fark etmen icin di![]() Ama artık sadece qecmisin tozlu raflarında kalan bir cümle oldu,cıktı… -di Li qecmis zamandı hep kullandıqım![]() ßazen de –miş ![]() ßilmezdim bazı huylarını![]() Duyulan qecmis zamana rivayet ederdim,mecburen![]() Şimdiki zamanı kullanamadım qitti sana![]() Nasıldır bilmem İnan ki bilmem! Türkcemi sayende kullanıyorken,yine sayende unutuyorum hazinelerimi! –yor ekini … Yine sayende siliyorum qecmişimi ![]() Geçmişimdeki sen’i, ben’i, biz’i ![]() Günlük tutarken kücük kücük notlar da sıkıştırmışım aralara ![]() DipNot! DipNot! diye diye doldurmuşum tüm sayfaları![]() Sadece onları okuduqunda bile bir anlama varabiliyormuşsun![]() Sadece onları okuduqunda bile ben’deki sen’i çözebiliyormuşsun![]() Anlıyacaqın; verdiqim sayfaların sadece sonlarına bak sevqili ![]() ßenim icin bulabileceqin her şeyin yeriAdına ‘a$k’ dediqim aptalın sazı! Diyar diyar dolaştıqım sacmalık ! ßir tutam öpücük, kimi zaman bir bakış ![]() Sacmalık ! Saçma sapan rüyalar![]() Terleyerek uyanmalar![]() Nostalji şarkılarda akla qelen ilk kişi![]() midir aşk dediqiniz heyhat?! Gercekten büyüleyici midir yoksa ben mi mübalaqa yapıyorum,yapma qereqi duyuyorum;bunu da bir türlü cözemiyorum… Yardım istiyorum, elimi uzatıyorum ![]() Olmadı kalbimi koyuyorum (daha deqerli qörür belki diye)![]() Yok! Oda yetmiyor bedenimi koyuyorum istemiyor! Daha verebilecek bir şeyim yok! Diyorum![]() aldırmıyor Demiyor ki ; “benim sana verecek hicbirseyim yok!” Demiyor ki; “Daha dere yok ortada,sıvama çalışmaları boşa…” Demiyorki; “Unut beni! ßen de öksüzüm sen qibi ! ” ßilmek de yetmiyor bazen ![]() ßilmek de anlatamıyor derdi,kederi ![]() Cözüm bulamıyor Aldanıyor ! Kahrolasıca… Nerden esti bu hayat bana ? |
|
|
|