Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dair, farklı, sevgi, sevmeye, sözler, sözleri

Farklı Sevgi Sözleri Sevmeye Dair Sözler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…

- Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün…Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin…Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin

- Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz

- İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez

- Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın

- Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

- Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir

Sanmayasın ki; aşk akıl işidir Gül ki her gönlün mürşididir Kimini kokusuyla şad eder Kimini de dikeniyle irşad eder

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün Gerisi zaten kendiliğinden gelir

Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir

Kalp ruha der ki :Ben severim, aşık olurum;ama acısını nedense hep sen çekersin Ruh da cevap verir : Sen yeterki sev

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com