![]() |
Farklı Sevgi Sözleri Sevmeye Dair Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farklı Sevgi Sözleri Sevmeye Dair SözlerFarklı Sevgi Sözleri Sevmeye Dair Sözler Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye… - Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün…Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin…Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin - Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz - İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez - Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın - Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! - Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Farklı Sevgi Sözleri Sevmeye Dair Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farklı Sevgi Sözleri Sevmeye Dair SözlerGüzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister ![]() ![]() Sanmayasın ki; aşk akıl işidir ![]() ![]() ![]() ![]() Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir ![]() ![]() ![]() Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir ![]() ![]() ![]() ![]() Kalp ruha der ki :Ben severim, aşık olurum;ama acısını nedense hep sen çekersin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|