![]() |
İçimizdeki Yasaklı Kimliktir O |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimizdeki Yasaklı Kimliktir OBir gün içimden gittin, anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Renklerim, ruhumdaki yaz, güneşim gitmişti ![]() “Bana kalan, Beni kalansız bölen bu şehir ![]() Ah! bu şehir, yalan şehir” demek isterdim; ama yalan olan sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında içimden giden sevgili değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir gün içimden gittin, anladım ![]() Aşk, uydurduğumuz en güzel yalan! Ve aşk, yalan varsa aşktı ![]() İnsanın doğasında var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimizdeki yasaklı kimliktir O, Mülkiyet duygusu ve egosu olağanüstü gelişmiş; ihtiraslı, doyumsuz ve aşka her zaman hazır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün içimden gittin, anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Renklerim, ruhumdaki yaz, güneşim gitmişti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimizdeki Yasaklı Kimliktir O |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimizdeki Yasaklı Kimliktir Oİçimizdeki yasaklı kimliktir O ile ilgili Diğer Konular yasaklı sitelere girmek İçimizdeki İşkenceci İçimizdeki Bizler Sen Yasaklı Sevdiğim İçimizdeki İrlandalı |
![]() |
![]() |
|