![]() |
Yeni Besmele Çekilmiş Dua Tadında Hasret |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Besmele Çekilmiş Dua Tadında Hasret![]() Daha ayrılığını ilk serkeş adımında başladım yazmaya ![]() Ve daha ilk durakta anladım, Hasretin artan veya azalan bir duygu olmadığını ![]() Gurbetin raylarına çıkınca, İlk siren sesinde irkildim; Yarin buğulu sesini duymuşçasına ![]() Yeni besmele çekilmiş dualar tadında başladı hasret ![]() Eğer ki özlem varsa Zihninin üstü örtülü düşüncelerinde, Hasreti hissediyorsan yüreğinini biryerlerinde; Ne farkeder ki Vuslat hasretin akabinde, Ha üç gün erken Ha beş gün geç ![]() Küfrünü salıverdiğin gecelerde Buz kesiği ateşlere gark ederken yüreğini, Artar mı - azalır mı dersin hasretin silsilesi_? Özlemin üzerine eklersen ki mesafeleri: Rakıya kattığın su gibi dağıtıverir efkarın sihrini ![]() Gördüğün gibi sevgili şimdi gidiyorum ![]() İstemesem bile, akarsuyun dışına çıkamadığı yatağı gibi ![]() Şimdi özlemem mi sanıyorsun seni? Daha kader hasret rüzgarını gönderirken içime, Geldi oturdu özlemin, Yüreğimin en mahrem yerine ![]() Vuslatım var mıdır bilinmez, Lakin içimdeki özlem nicedir görülmez ![]() Elbet döneceğim Mavi Sevdam, senin için ![]() Bekle beni sevgili, İlk gün olduğu gibi, Artmamış azalmamış Hasretinle, BEKLE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|