Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dün, ettin, gece, rüyamda, ziyaret

Dün Gece Rüyamda Ziyaret Ettin Beni

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dün Gece Rüyamda Ziyaret Ettin Beni

Dün gece rüyamda ziyaret ettin beni Uzun zaman olmuştu düşlerime uğramayalı Hiç değişmemişsin hep aynısın Aynı güzellikte gözlerin yüzün o tatlı gülüşün hep aynı
Seni en son gördüğüm gibi çatık değil di kaşların bu sefer beni görünce çevirmedin yüzünü Tam tersine o kadar güzel bakıyordun ki bana rüyamda o kadar güzel gülüyordun ki ışık saçıyordun adeta Yaklaştıkça kokunu hissetmeye başladım yine çiçek gibi kokuyordun rüyamda bile Hiç değişmemiştin eski günlerdeki prenses gibiydin Sana çok yakıştırdığım pembeler vardı üzerinde ve benim aldığım kolyeyi takıyordun Sanki hiç bir şey olmamış gibi sanki gerçekten varmışsın gibi karşımda duruyordun Gülüşün içimi eritiyordu bakışın içime işliyordu Konuşmuyordun öylece durmuş o çok sevdiğim gülüşünle yüzüme bakıyordun Bende konuşmadan seyrediyordum seni olmadığın günlerin acısını rüyamda çıkartıyordum Özlemleri kurşuna diziyordum düşlerimde hasretleri denize atıyordum bir ben vardım bir sen ve ben sadece seni yaşıyordum rüyamda Hiç uyanmasam diyordum hep seni yaşasam, düşlerimde hep sen olsan diyordum Uzanıp dokunmak isterken sana hayalinden gerçek olan hasretin saplandı birden yüreğime uyandırdı beni senli rüyalarımdan Oysa ben hiç uyanmak istemiyordum hep düşlerde seninle yaşamak istiyordum Daha sarılıp özlem giderecektim uzun uzun öpüp koklayacaktım seni Ama özlemin yine bırakmadı peşimi düşlerde yaşamamı bile çok gördü seni Uyandırdılar hasretin ve özlemin beni senli rüyalarımdan Gözümü açtım sen çoktan gitmiştin Bir başına kalmıştım yine buz gibi yatağımda Üzerime örtüp yalnızlığı yine senli rüyalara dalmak istedim ama ne fayda uyutmadı beni yine hasretin yine saplandı özlemin gece yarası düşlerime Kalktım bir yazı daha yazdım sana Belki okuyacaksın belki görmezden geleceksin yada okusan da anlamayacaksın sensizliğin benim için ne demek olduğunu anlasan da bir şey değişmeyecek Yoksun işte gördüğüm bir rüyasın sadece kısa süren ama insanı uyandığına pişman eden bir rüya Varlığın bir düş gerçek olan özlemin Gerçekler kimin olursa olsun ben düşlerimde seninle yaşamak istiyorum Ne vakit uykuya dalacak olsam rüyalarıma gelmeni umut ediyorum Belki bir gün gelir görürsün diye başucumdan verdiğin atkıyı ve yastığımın altından resmini hiç eksik etmiyorum Yine senli dualar ediyorum yatmadan önce belki duyulur diye
Sabah olacak nerdeyse yine taştan soğuk yatağıma dönmek istiyorum atkına sarılıp resminle konuşurken uykulara teslim olmak istiyorum Kim bilir belki yine gelirsin rüyalarıma gelirmisin bir daha???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com