![]() |
Bizim Rengimiz Yok Ki !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bizim Rengimiz Yok Ki !!Al eline bir fırça boya şimdi boyayabilirsen ![]() ![]() ![]() Bizim bir rengimiz yok ki!! Günler geçtikçe cümleler kısalır sandıkça hepsi uzamaya, bu aşksa kısalmaya başladı ![]() Bana tarihi anlatma! Ben çoktan geçtim geçmişin bıraktığı izlerden ![]() Sahi sen kimdin ve ne zaman gelmiştin? Ömrüm… Kara kaplı bir defterin ilk sayfaları kadar tozlu, ucundan kan damlayan bir bıçağın körelmiş kısmı kadar işlevsiz… Her gece damarlarımdan akan kanı durdurabilmek uğruna, savaş veriyorum kendimle ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara’nın daralan, genişleyen, sonra yeniden daralan sokaklarında adım adım seni kazıyorum düşüncelerime ![]() ![]() Durmadan…durmadan…dur(a)madan! !! Sınırlarımı zorlayarak gelmiştin ve yine sınırlarımı zorlayarak işte gidiyorsun sanal dünyadan ![]() Öznesini ve yüklemini sıkı sıkı tut bu aşkın demiştin bir defasında hatırlıyor musun? Bu yüzden her cümlemde bu aşkın bir eylemi, varlığınınsa bir zamiri oldu ![]() Günler geçtikçe cümleler kısalır sandıkça hepsi uzamaya, bu aşksa kısalmaya başladı ![]() ![]() Her aşk arkasında, kiminde ucu kırık, kiminde henüz işlenmemiş, kimindeyse gittikçe küçülen çürümüş bir odun parçası bıraktı ![]() ![]() ![]() Meğer sonradan dönmek ne zormuş aşkın eski, kalın ve tozlu kütüğüne ![]() Yapay uzantılara hiç layık görmedim ben seni ![]() ![]() ![]() ![]() Bana ‘beklemek nedir?’ anlatma! Ben çoktan anladım, beklemenin alfabenin ilk harfinden çok, son harfi olduğunu… Mercan setlerini bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar, bitkilere benzeyen hayvanlar ve hayvan gibi davranan bitkiler ![]() ![]() ![]() ![]() Üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak gün geçtikçe mercan alanları küçülüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden mi? Nedeni yok, nedenleri var ![]() Belki de ikimiz de mercanların hepsinin eşit olmadığı gibi eşit değiliz ve ikimiz de onlar gibi çevre(!) koşullarından farklı biçimde etkileniyoruz ![]() Anlayacağın, deniz suyu sıcaklığının 20-29 derece olması ve deniz dibinde kayaların bulunması gerekirken; biz de bu koşulları sağlayamadık ve onlar gibi küçülmeye başladık seninle ![]() ![]() … Denizim… Derin bakışlı derinliğim ![]() Coğrafyamın gökyüzü renkli çocuğu… Anla diye değil; anlama diye yazıldı bu ucu körelmiş kalemden, kelimeleri parçalayarak yazılan yazılar! Çok mu beklenmedik bir anda yakalandım siyah beyaz resimlerin ruhumda açtığı boşluğa, bilmiyorum ama; yine beklenmedik bir itirafla çekip gidiyorum kara sularından ![]() Telaşlı ve ürkek bakışlarınla, titreyen yazılarıma gelip konuk olan bedeninle, yaralarıma yaramaz gözlerle bakan tuza sevdalı yüreğinle, ilk tutulduğum deniz sendin ![]() yüz altmış karaktere sığdıramadığım ‘elveda’ sözcüğüyle, aşkından körelmiş deniz kokan bir kalemi, doyamadığım tenine mühürleyip çekip gitmek düşüyor hayatından ![]() Biliyorum ki; o renk senin için tutku; benim içinse ayrılık demek! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bizim Rengimiz Yok Ki !! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bizim Rengimiz Yok Ki !!Bizim Rengimiz Yok ki !! ile ilgili Diğer Konular 'Şampiyonluk bizim kupa bizim' Şampıyonluk bizim kupa bizim Kupayı alacagız Derbiler bizim Bizim Dinazorlarımız PKK bizim gerçeğimizmiş! |
![]() |
![]() |
|