![]() |
Acımı Avutuyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acımı Avutuyorum..Bir geceyi daha sağ salim atlattık can ![]() Ağır yaralı halime, kendimden bihaber düşmüş yanıma infaz verilmedi bu sefer de ![]() Beklemedeyim ![]() Yalınayak gelmişim geçmişimden, koşarak, ardıma bakmadan geldiğimden, kapıyı açınca şaşırma ![]() Biliyorum ayaklarım toz toprak ve kanlı ![]() Kirlenmez hiçbir yerin, sen ver terlikleri ![]() Sarmaya çalışanlar oldu elbet yaralarımı ![]() ![]() Ellerimde bir demet kır çiçeği vardı ![]() ![]() ![]() Ama sakın üzülme ![]() Bütün papatyalara tohumken seni anlattım, bu kadar gür açmaları yüzün hatırına ![]() “Neden uzaklarda bakışların” diye kızıp, küsme ![]() Kendimi bulutlarla eş gördüğümden beri, gözüm yükseklerden inmedi yeryüzüne ![]() ![]() ![]() ![]() *** Acıların şehrinden geliyorum diye, bakan bir daha bakıyor bana ![]() Oysa kimse kendine bakmayı akıl edemiyor ![]() ![]() Bu kadar hayret bu iğneler sebebine ![]() Dilimde bestelenmemiş bir şarkı, hasretten derlemiştim hâlâ aynı ritimde ![]() ![]() Muhabbet kuşum bugünlerde biraz yorgun, avuçlarımla içirdiğim gözyaşı suyu tükendi ![]() ![]() Yaşlı ninelere yardım ediyorum arada, dillerinde bir duâ “Sevda başından eksik olmasın” tuttu baksana duâları, her günüm senin adına ![]() Şimdi yola çıkıyorum, bavulum hazır ![]() ![]() Şimdi bu kadar yorgunluk ve telâş sana varmak için ![]() ![]() Az bekle! Azrail’e görünmemeye çalışıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|