![]() |
Beni Özle Diyorsun Ya.. Ben, En Çok Seni Özledim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Özle Diyorsun Ya.. Ben, En Çok Seni Özledim![]() Beni özle diyorsun ya Ben, en çok seni özledim ![]() Ben seni en çok, özledim ![]() Seninle ilgili milyonlarca düşünce geçirdim kafamdan ![]() Kimine sarıldım, kimine hiç yüz vermedim ![]() Ürktüm bazılarından, bazılarından korktum ![]() Aklımdan geçsin diye başımı yastığa koymak için sabırsızlandıklarımda oldu, aklıma getirmemek için uykuya teslim olduklarımda ![]() İlk defa gördüklerimde oldu, son olması için dua ettiklerimde ![]() Çok düşünceler geçirdim kafamdan seninle ilgili ![]() Nede olsa zaman çoktu ![]() Gözle görüldüğün bir saniyenin karşılığı, bir alev gibi saracaktı düşüncenin yangınını ![]() Gözlerin gözlerime değerken cimrileşen zaman, gözlerini özlerken öyle cömert ki ![]() Öyle uzun ki zaman, ucunda sen olduğunda ![]() ![]() Beni özle diyorsun ya… Bunca yıl nasıl geçti sanıyorsun ![]() Öyle çok özlüyorum ki seni ![]() ![]() ![]() Seni doğru düzgün sevmeyi beceremedim ya ![]() ![]() ![]() Ben seninle ilgili sayamayacağım kadar çok şey hissettim, çok şey akıttım yüreğimden içeri ![]() Ama, Ben seni en çok, ÖZLEDİM |
![]() |
![]() |
![]() |
Beni Özle Diyorsun Ya.. Ben, En Çok Seni Özledim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Özle Diyorsun Ya.. Ben, En Çok Seni ÖzledimBeni özle diyorsun ya ![]() ![]() Seni özledim ; sadece seni ve sen biliyorsun kimliğini ![]() ![]() ![]() Ara Beni Öptüm Seni Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özledim gülüm özledim seni-Murat Evgin Sende Özle Beni Gel! Gelde Toparla Beni! Özledim Seni Can! |
![]() |
![]() |
|