![]() |
Özlemin Dili.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlemin Dili..![]() (sana doğru geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saçlarımı uzatıyorum sevgilim gelince parmaklarını uzunca gezdiresin diye, ısıtasın diye saçlarımı uzatıyorum beni öpünce yüzüne dokunabilsinler diye ah bu hasret yönünü bilen ama gidemeyen bir yelkenli içimde bilmediğim topraklara emanetimsin korkuyorum, korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() sabun köpüğü gibi yaşanıyor aşklar artık insanlar ellerini yıkayıp çıkıyor ama aşk korunmak istiyor sabır istiyor anlayış istiyor aşk ![]() ![]() ![]() ![]() şevkat istiyor ![]() ![]() gelince avuçlarına geçirip, aşkla öpebilesin diye saçlarımı senin için uzatıyorum sevgilim gözlerindeki mavide aşkla dalgalansınlar diye Pelin Onay |
![]() |
![]() |
![]() |
Özlemin Dili.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özlemin Dili..terk edişlerin bir daha gelmeyişlerin beni arkada bırakıp gidişlerin gözlerime bile bakmayışların seni seviyorum derken bile yalan söyleyişlerin bana söz veripte tutmayışların benden ayrılalım dediğinde benim evet diyişlerim ve sana herkezden çok inandığım herkez gibi olmadığını gösterdiğim kalbimi dolduran sensin diyişlerim ve sana her zaman heyecanla baktığım o sen değilsin değil… (Buse mutlugün) |
![]() |
![]() |
|