![]() |
Nedenini Bilmiyorum Ama .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nedenini Bilmiyorum Ama ..Nedenini bilmiyorum Ama ![]() ![]() ![]() Bugün herzamankinden daha çok ihtiyacım var sana ![]() ![]() ![]() Çok eksiğim bugün ![]() ![]() ![]() Yine batıyor güneşle birlikte kayboluyor tüm direncim,umutlarım!' Ben artık onsuz yapabiliyorum ![]() ![]() ![]() dediğim günler toz duman olup yapıştı yine boğazıma, Nedense tutamıyorum sensizliğin çıldırtan isyanını bugün! ![]() ![]() Damlıyor gözyaşlarım ![]() ![]() ![]() Bak, Yine çekildi; Evli evine,köylü köyüne! Nedenini bilmiyorum,ama; Evsiz,köysüz kaldım bugün,bu gece ![]() ![]() ![]() Herkes sığınacak bir çatı buldu gerçek benliklerde,bense sensizliğin kimliksiz çatısına sığındım yine ![]() ![]() ![]() Bana gelen tüm yollar kapandı,yolsuz kaldında dönemedin mi? Yoksa çıkar bi yol mu buldun kendine!!!Bilmiyorum sebebini, sonucunu çok yanlızım bu gece ![]() ![]() ![]() Çözülmeyen düğüm, Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik ![]() ![]() ![]() Yetmiyor yaşamaya, Bi ben bi de sensizlik ![]() ![]() ![]() Nedenini bilmiyorum,ama; Çok koyuyor bugün,bu gece bu bilinmezlik! Herşeyi bi nedene bağladımda, bi olmayışını bağlayamadım sonuca ![]() ![]() ![]() Belki de bunun için acıtıyor bu denli,kıvrandırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sevdim diye mi kaybettim seni,çok sevilemedim diye mi ![]() ![]() ![]() Tüm sessiz çığlıklarıma inat bozuyorum gizli suskunluğumu ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|