![]() |
Kurak Sevdalara Uzak Olsun Bizim Aşkımız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurak Sevdalara Uzak Olsun Bizim AşkımızKurak sevdalara uzak olsun bizim aşkımız ne dersin? Bizimle filizlenen ve hiç solmayan bir fidan olsun ![]() ![]() İhanet tuzağına hiç düşmesin bizim aşkımız ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirimize sunuluşumuz süzüp alsın geçmişteki yorgunluğumuzu ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşama muzipçe göz kırpıp,hüznü soytarılığımızla boğalım ![]() ![]() Sadece bizi anlatsın sessiz kelimelerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Gez gez bitmez şehirler gibi büyüsün içimizdeki coğrafya ![]() ![]() ![]() ![]() Geçitsiz yollardan geçip utanmadan birde köprü kuralım düşman köylülere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korktuğumuz zaman dönüşsüz gitmelerden,daha bir sıkı sarılalım birbirimize ![]() ![]() ![]() ![]() Geceye adlar bulalım ![]() ![]() ![]() Yenilmeyiz korkma, en büyük arenalarda en vahşi aslanlara karşı yüreğimizle savaşalım ![]() ![]() Birlikte ne üretirsek onu paylaşırız unutma ![]() ![]() ![]() SEVDAMIZ YÜZYILLARA DESTAN OLSUN NE DERSİN??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Kurak Sevdalara Uzak Olsun Bizim Aşkımız |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurak Sevdalara Uzak Olsun Bizim Aşkımızgerçek sevda sözleri Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin senli günlerle takas ediyorum ![]() bende ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|