![]() |
Yüreğimden Alıntıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimden Alıntıdır![]() daha fazla yanabilir mi sanırsın canım benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() incildim incileceğim kadar ![]() ![]() ![]() kırıldım binlerce kez ![]() ![]() ![]() ![]() yeri geldi hayran oldum yüreğimdeki sevgime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama asla pişman olmadım seni sevdiğim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içim acısada, yüreğim kanasada, her gece gözlerimden yıldızlar kaysada ![]() ![]() ![]() ![]() inan bana seni severdim ![]() ![]() ![]() hemde zerre pişmanlık duymadan ![]() ![]() ![]() acı çekmek benim kaderim olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her şey boş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() ![]() aşk bizi çoktan terk etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bizi çoktan terk ettim ![]() ![]() ![]() ![]() sen bizi çoktan terk ettin ![]() ![]() ![]() ![]() bu terk edişler nereye kadar gider bilmem ![]() ![]() ben aynı yerde olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yağmurlar ıslatmamış olacak yüreğimizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben güveniyorum yüreğimdeki sana ![]() ![]() ![]() bende ki sana ![]() ![]() ![]() sendeki bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() söyle ne zaman diner bu hasret ![]() ![]() ![]() vuslata dek sürede bu sevdanın yolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zerre pişmanlık duymadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğimden çalıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|