![]() |
Ey Sevgili - Hasret Ve Özlem Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Sevgili - Hasret Ve Özlem SözleriEy sevgili - Hasret ve Özlem Sözleri Zaman seline kapılmış bir bildiridir hayatım kaçınız okudunuz okusaydınız hayatımı hayatınızı buludunuz insan başkasına yaşar biraz da sevginin ötesi yalnızlıktır hayatım tozlu bir afiştir yorgun evlerin solgun duvarlarında özlemlerim yatar tozların altında özlemlerim özlemlerinizdir aslında başkasına yaşar insan biraz da yalnızlıktır sevginin ötesi sahibine gönderilmemiş bir aşk mektubudur hayatım gözlerini çocukluğumda yitirdiğim uçurtmalar sandım yaşayarak öğrendim aşk yanında acıyıda taşır acılarım acılarınızdır biraz da sevgi yürekteki ışıktır ışık güzelliklerle barışıktır sevgi çiçekleri ve yaşamın gerçekleri satırlarında yasaklı bir kitaptır hayatım külleri rüzgârlara bırakılan sizin hayatınızdır biraz da Merhaba Kader'im ![]() ![]() Merhaba Güz Hazanının Hüzünlü Yanı ![]() ![]() Merhaba yüzbinlerce kelimenin tamamını tek bir kelime ile silebilecek kadar güçlü manalı kelime ![]() ![]() Bilemezsin sana duyduğum özlemin nasıl da bir gecenin doruk noktasında ızdıraba dönüştügünü ve bilecegini zannetmiyorum sana olan hasretin ölüm sebebim olacagını ve zannediyorum ki bilirsin ölmememin nedeninin bir gün gözlerine bakabilme umudu olduğunu ![]() ![]() ![]() An kalbime saplıyor paslı hanceri ve benim ellerim hiç titremediği kadar titriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağaçlar filizleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen huzursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() Sen herşeysin ![]() ![]() ![]() Sen Umutların Filizlendiği Bozkırların sahibisin ![]() ![]() Fermansın ![]() Hükümsün ![]() Hükümdarsın ![]() Herşeysin ![]() Kainatta ki bütün canlıların mutlulugunu kıskanacak mutluluklara sahip olman dileği ile ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, Birak da seni diledigim gibi seveyim ![]() Omur dedigin cabuk gecer Doyamayacagiz sevgiye! Belki beni surukleyen ruzgara asigim, Belki de gozlerimi her acisimda Farkli bir mekanda olmak benim icin ask! Ama beni birak da kalbinde ozgurce yasayayim askimi ![]() Dokundugum her seyde seni tadayim, Sevgi sadece bir meltem olmasin bedenimde, Senin kalbinde var olayim! Firtinam dinene kadar, Birak da yaninda kalayim… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Sevgili - Hasret Ve Özlem Sözleriicim yaniyor alev alev, ozleminle yaniyor bedenim, kalbim ruhum bir oldu sayende istiyor bir omur seninle olmayi, gozlerim gozlerini ozler dudaklarim dudaklarini ozler, ruhumsa bedenine hasret tepe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Sevgili - Hasret Ve Özlem SözleriÖzlem şiirleri Hic haber almasanda, Hic görmesende, ne yaptigini bilmesende, adini duydugunda sevginin hücum ettigini fark edip, seni özledigim andir askim Gönderen: Esra Paksu |
![]() |
![]() |
|