![]() |
Al Beni Kollarına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Al Beni Kollarına1 ![]() ![]() Akşamın sona erdiği saatlerdeyim Henüz ortalık alacakaranlık Ve Birazdan şafak sökecek Sevgilim ![]() ![]() Yine, bir gün daha sensiz bitecek ![]() ![]() Dışarıda uğuldayan çılgın bir rüzgâr, Denizlerden kaçışan, Damlarda konaklayan, Çığlık çığlığa, Aç martılar… ![]() İnsanı kahreden bir yalnızlık ![]() ![]() Ben ,ve düşümde sadece sen… ![]() Büyük boşluklar gibisin şimdi yüreğimde ![]() Bir bulut oldu bu hasret gözlerimde, Sanki, yağmurlara gebe… Bu gece de dönmedin, Ümitlerim yok oldular birer birer ![]() Şimdi, tutsaklı okyanus gibiler… Sevdiğim, seni özlüyorum, Eflatun gecelerin pembe kır çiçeklerinde ![]() Bil ki, Sensiz üşüyorum bu Ağustos gecelerinde ![]() ![]() Seni ,sıcaklığını arıyorum… Ne olur dön artık ![]() ![]() Geceler, Beni benle bırakan zalim geceler, Sensiz, geçmek bilmeyen, Tükenmeyen, bir kâbus geceler ![]() ![]() Şimdi rüzgârlara bıraktım sevgimi, Sana olan hasretimi ![]() ![]() Saçlarını okşasın, Sevsin diye tenini… Her neredeysen aç ,aç bir tanem pencereni, Ellerini uzat, yakala, yakala artık beni ![]() ![]() Sar ,sarmala Koynunda uyut beni ![]() ![]() Özledim aşkım, seni çok özledim diyordun ya, Hadi o zaman durma, durma , Al, al beni kollarına… ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|