![]() |
Hayata Cezanı Gülüşünle Öde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Cezanı Gülüşünle Ödebeni ''sensiz'' bırakıp gittiğin yerde hala seni bekliyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevda mevsiminde bir bahar göremeden gitmiştin yokluğunu bir beden bol gelecek şekilde küçücük bedenime örerek ait olduğun baharlara zamansız gitmiştin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sensizlikte üzerime çullanan arsız fırtınalar yüreğime yapışmış kör ayazlar korkutmaz beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben yamalı bir bedenin kocaman yüreğiyle sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gün geldi benden uzaklardaki varlığınla mutlu olup senin gözyaşlarında kanadım durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biz zamana yenildik sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|