Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birine…, olan, özlenmekte

Özlenmekte Olan Birine…

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlenmekte Olan Birine…

Özlenmekte Olan Birine…

Kalbimin en acılı günlerinden birini yaşadığım bir anda çıkıverdin karşıma, hayatın yorgunluğuydu senin gözlerinde unuttuklarım, bakışlarındı kalbimi içten içe sızlatan, varlığındı bil ki yaşama sebebim artık…
Gözlerimde ki seni bir bilebilsen, baktığım her güzel şeyde sen varsın, bazen yağmur sonrası çiçek yaprağındaki düşemeyen damlamsın, gözlerimdeki ışıltısın…
Hele birde kalbimde ki seni bir bilebilsen (ah O seni) ismini her duyduğumda içimin sızladığı ve hatta seninle aynı isimdeki öğrencimi gördüğüm andaki mutluluğumu…
Aşk kelimesini seninle özdeşleştiriyorum artık, sanki senin adın aşk Ne zaman duygusal bir müzik dinlesem ve duygusal bir yazı veya şiir okusam alıp götürür beni buralardan bilmediğim diyarlara…
Ne zaman yağmur yağsa senin kokunu getirir yine o diyarlardan odama, ne zaman rüzgar esse senin serinliğindir içimi ferahlatan…
Her sabah odama doğan güneşimsin artık, bilinmezliğimsin içimdeki gizem ülkesinde, yolumsun sonunun nereye gittiğini bilemediğim…
Ey gönlümün vazgeçilmezi şu an neredesin kimlerlesin ve ne yapıyorsun bilemiyorum ama bildiğim bir şey var ruhumda sensizliğin yorgunluğunu çektiğim…
Bildiğim bir şey var kalbimin sana karşı olan özlemi…
İçtiğim demli çayın tadını bile alamıyorum sensizlik içimi bu denli sarmışken…
Ey gönül sarayımın prensesi ne kadar özlenmekte olduğunu bir bilsen…

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Özlenmekte Olan Birine…

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Özlenmekte Olan Birine…

özlemek şiirleri

Özlemek

Uzak durarak özletilmez

habersiz bırakarak özletilmez

acı çekerek özletilmez

hele ağlayarak hiç özletilmez

Özlemek yanındaysa bile özlemek

özlemek hiç habersizce özlemek

özlemek çok mutluyken özlemek

özlemek hep gülerken özlemek

özlemek hayatı severken özlemek

özlemek son nefesinde bile özlemek

EN YÜCESİDE ÖZLEMEYİ ÖZLEMEK

OCAK 2007

Tahmine Yıldırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com