Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, mesafeler, öldürürderse

'Mesafeler Aşkı Öldürür'???Derse

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günün birinde birisi, karşınıza geçip 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkın

Çünkü aşk, dil, din, ırk ve kilometre tanımaz

Ayrı şehirlerde, hatta başka ülkelerde de olsanız bile, 'seviyorsanız' bunun bir engel olmadığını anlarsınız Bazen aynı anda telefonlara sarılırsınız, bazen de eş zamanlı mesajlar çekersiniz sevdiğinize Bu özel anlara şaşırırsınız ama inanırsınız

Bunun tek açıklaması seviyorsunuzdur, seviyordur

Her zamankinden daha fazla hasret anlamı yüklenmiş şarkıları dinlemeye başlarsınız, özlem dolu şiirler okumaya iter sevginiz sizi Hiç umulmadık anlarda gözleriniz dolabilir, ağlamak istersiniz
Yaşamdaki her güzelliği uzaktaki sevgilinize adamaya başlarsınız Artık yağan yağmur daha farklı hislere götürür sizi Gördüğünüz gökkuşağının doğu ile batıyı renkleriyle birbirine bağlaması da uzaklardaki sevdanızı hatırlatır usul usul
Bazı zamanlar içinize bir ateş düşer Sevdiğinizle özlem denizinde yüzerken, ona dokunmak, yüzüne doya, doya bakmak istersiniz

İlk uçakla ya da ilk otobüsle karşısına çıkarsınız

Elinizdeki çiçekleri ona verdiğiniz an, onun gözündeki mutluluğu görüp aşkın en kutsal ödülünü alırsınız Her görüşme yürekleri daha da büyütür ve kocaman harflerle 'aşk'ı gönül defterinize yazarsınız Ancak akrep ile yelkovanın yarışı devam eder ve saatlerin her zamankinden daha çabuk tükendiğine şahit olursunuz sevdiğinizin yanında

Dönüş yolculuğunda bir sonraki buluşmanın hayalleri sizi sararken, yolların ve dağların sevginize şahit olmasından memnuniyet duyarsınız

İşte uzaklarda aşkı böyle benzer tekrarlarla yaşarsınız, ayrı şehirlerin inadına

Ve biri günün birinde karşınıza geçip size 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkarsınız! Çünkü aşkın dil, din, ırk ve kilometre tanımadığını herkese en iyi siz anlatırsınız

Başka bir yorum;

görünen mesafeler kolay atlatılır

ama …

ya birde görünmeyen ve sonu gelmeyen mesafeler yok mu ?

aşkı öldürmüyor
<<<<<<<<<<<ama
<<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<aşkınd an insanı süründürüyor
beklide, elimi uzatsan tutucan
ama yıldızlar bile ondan daha yakın gelir ınsana

o kadar uzak işte

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Telefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim Seni Inanilmaz Özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com