![]() |
'Mesafeler Aşkı Öldürür'???Derse |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Mesafeler Aşkı Öldürür'???DerseGünün birinde birisi, karşınıza geçip 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkın ![]() Çünkü aşk, dil, din, ırk ve kilometre tanımaz ![]() ![]() ![]() Ayrı şehirlerde, hatta başka ülkelerde de olsanız bile, 'seviyorsanız' bunun bir engel olmadığını anlarsınız ![]() ![]() ![]() Bunun tek açıklaması seviyorsunuzdur, seviyordur ![]() ![]() ![]() Her zamankinden daha fazla hasret anlamı yüklenmiş şarkıları dinlemeye başlarsınız, özlem dolu şiirler okumaya iter sevginiz sizi ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamdaki her güzelliği uzaktaki sevgilinize adamaya başlarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı zamanlar içinize bir ateş düşer ![]() ![]() İlk uçakla ya da ilk otobüsle karşısına çıkarsınız ![]() Elinizdeki çiçekleri ona verdiğiniz an, onun gözündeki mutluluğu görüp aşkın en kutsal ödülünü alırsınız ![]() ![]() ![]() Dönüş yolculuğunda bir sonraki buluşmanın hayalleri sizi sararken, yolların ve dağların sevginize şahit olmasından memnuniyet duyarsınız ![]() İşte uzaklarda aşkı böyle benzer tekrarlarla yaşarsınız, ayrı şehirlerin inadına ![]() ![]() ![]() Ve biri günün birinde karşınıza geçip size 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkarsınız! Çünkü aşkın dil, din, ırk ve kilometre tanımadığını herkese en iyi siz anlatırsınız Başka bir yorum; görünen mesafeler kolay atlatılır ama … ![]() ya birde görünmeyen ve sonu gelmeyen mesafeler yok mu ![]() ![]() ![]() aşkı öldürmüyor <<<<<<<<<<<ama <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<<<aşkınd an insanı süründürüyor ![]() ![]() ![]() beklide, elimi uzatsan tutucan ama yıldızlar bile ondan daha yakın gelir ınsana o kadar uzak işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
'Mesafeler Aşkı Öldürür'???Derse |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Mesafeler Aşkı Öldürür'???DerseTelefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim Seni Inanilmaz Özledim |
![]() |
![]() |
|