Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hasret, mesajları, sözleri, özledim

Hasret Sözleri Hasret Mesajları Özledim Seni

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasret Sözleri Hasret Mesajları Özledim Seni

Özledim seni

senı senle yaşamak isterdım sensızlige mahkum etme ne olur beni cekıp gitmek bu kadar kolay olmaz olamaz sen sana yakısanı yaptın biricigim
__________________________________________________ _-

SEVMEK GÜZELDIR SEVEMYI BILIYOSAN , SABRETMEYIDE BILMELISIN EGER GERCEKTEN SEVIYORSAN!!!!

selam göndermekmidir zor olan,vefamıdır yok olan, yoksa dostlukmudur eksik olan,belki hayattır bizi bu hale sokan kimbnilir belki sevdadır gönülden kopan
___________________________________________---

BEN $£NSIZ G£Ç£N GÜNLERİM2 YANARK£N BELKİ SEN B£N$IZLIG£ S£VİN£C£K$İN AMA ŞUNU HİÇ UNUTMAKI BİR GÜN $€ND£ S£V€C€K$İN
___________________________________________---

HASRETIN KALBIMDE ALEVLENSIN, O KADAR YANSINKI YUREGIM, SANA DOGRU GELSIN, O ZAMAN SADECE BEN DEGIL , SENDE NE CEKTIGIM HISSEDERSIN !
___________________________________--

Gece uyumadan önce bir avuç yıldız serperim GönlüneBir de bakarsın ki sabah uyandıgında kucak dolusu güneş doğmuş içine iyi bak kendine ve o iyi yüreğine

önce sev sonra terk et ama bir kezde dinle düşün bu kötü dünyada birtek iyi sensin hadi bırak nasıl olsa hasretimsin
__________________________________________--

Gözlerin Gözlerimi Gözlerken Gözlerinin Gözlerimi Gözlediğini Gördüm
?______________________________________________----

bir yol var sana giden ucu görünmeyen yola cıkmak ölüm ama dönmek ihanet ve sana ihanet zaaten ölüm

Belki Simdi Yoksun Buralarda,Elini Tutamasam Sesini Duyamasamda Hasretini Unutturan Varligin Var Yanimda Garip Bir Duygu Var Yalnizligimda Özledim Birtanem Özledim Seni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com