|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bitiriyorum, kavuşmak, kıyamet, vuslatım, yare, yokmuş |
![]() |
Vuslatım Kıyamet Bitiriyorum Seni Burada Kavuşmak Yokmuş Yâre |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vuslatım Kıyamet Bitiriyorum Seni Burada Kavuşmak Yokmuş YâreVuslatım Kıyamet ![]() ![]() ![]() Yine sonlarındayım umudun, yine paramparçayım biçare Bu son bırakıyorum artık, çok yaşlandım Vuslatım kıyamet, bitiriyorum seni burada, kavuşmak yokmuş yâre Sensiz esen bir bahar rüzgârına yakalandım Sevmek sanki bir masalmış, ben çekiliyorum, pamuk prensesim idamlık Çünkü bu masalda sensiz, nasıl uyurum yokluğunu dinlemeden? Tek isteğim gözlerin ki çok değil istediğim yalnız bir anlık Ölümden korkardım ben, yârin yolunda bir mevsim olmayı bilmeden Yokluğunu bastırmak için çok sitem ettim yüreğime Sen ellerimde başlayan ufacık bir yaraydın Büyüydün çok büyüdün ve dağıldın tüm varlığıma Seninle dolup taştım, kurtulmalıydım bu zehirden ama artık her şeyde sen vardın… Bir gece vakti gibiydin sen benim hayatımda Ne o kadar sakin, ne o kadar sisli ne de gölgesiz kalabildim o zifirde Sen gece gibiydin; her rengin mubah ve karşı koyulmazdı, imkânsız Sen gece gibiydin; şafağın söktüğü yere bir duvar ördüm, çok zamansız Seni sevdim desem yalan olur, seni sevebilecek biri miydim ? Ben hiç mükemmel olamadım, hep yarımdım ![]() Hele ki seni nasıl yaşardım bunca zulmün içinde Tüm gösterişin bittiği yerde, hani olurda sen bana “ gel “ desen gelebilir miydim? Sakın sanma ki sen benim içimde yalansın Sen benim hapsolduğum zindanlarda, bana ait olmayan bir parçamsın Bu ısrarım benim olman için değil, benden biri olman içim Benim varlığımdan habersiz ama benim için yaşaman için Seni kendime anlattığım zamanlar olur bazen Delirdiğimi düşünür, sanki benimmişsin gibi yaparım Aslında seni sevmişim ya deliyim zaten Seni parmak uçlarımda bulduğum zamanlar olur, sicim gibi kendi gözlerimden akarım Gerçek olan seni düşündükçe, yine seni çekerim içime Dökülürüm ama ağlamak için yağmuru beklerim Çok ağrırım, dayanılmaz olursun ve yine yokluğun düşer ellerime Bende sana ait bir hayalin var bir de yokluğun, yok ki diyeceğim bir tek kelime Acırım, o kadar ki hiçbir şey sen kadar yakmaz canımı Ama dedim ya ağlamak için yağmuru beklerim Çünkü, eğer beni düşünürsen “ çok güçlü biriymiş “ demeni isterim Bilmiyorum acıyan ne, hissetmiyorum… Bilmiyorum ki sevdiğim yanını Boğulmak İstemiyorum artık denizlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|