![]() |
Hasret Beni Yordun Sanma... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasret Beni Yordun Sanma...![]() Damarlarımdan ![]() ![]() ![]() Geçit vermeyen yolların dar köşelerinden ![]() ![]() ![]() Suçlu sevilerin yaralı bekleyişlerinden ![]() ![]() ![]() Yürekten dökülen demli sözlerin tesellisinde ![]() ![]() ![]() Akıyorum ey zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerden yere vuruldu yıllarca içimdeki mevsim ![]() ![]() ![]() Ne kışı bildim ne de yazı ![]() ![]() ![]() Tek mevsim yolculuğum vardı, adını benim bile bilemediğim, bilmediğim ![]() ![]() ![]() Kayıp anların tortusunda devraldım ışığın tenime değen rengini ![]() ![]() ![]() Saf, berrak ve öylesine ben doluydu ![]() ![]() ![]() Bir sır gibi ![]() ![]() ![]() Ömrümden ömrüne açılacak binlerce kapıdan, tek bir kapı var yol aldığım ![]() ![]() ![]() Canını canıma emanet ettiğin yerde duruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasret taşırıyorum yüreğimden an be an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle aldığım nefeslerin tadı hiç olmadı sevdiğim ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Hayat bazen öyle küçük anlarda kuşatıyor ki dünyamı, ben bile ellerimin çocuksu kapanışlarına dayanamıyorum ![]() ![]() ![]() Kapanıyorum ![]() ![]() ![]() İçimdeki girdapların sayısını ezberlediğim, nice senem oldu şu yaşta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asıl daralan, bekleyişlerin boynumuza astığı o kalın ip ![]() ![]() ![]() Bizi çıkmaza sürükleyen ![]() ![]() ![]() Bir sigaraya bile dayanmıyor gecem, başım dönüyor ![]() ![]() ![]() Özleminin vurduğu kalbim içten içe çekiliyor sana ![]() ![]() ![]() Bil ki ben de varoluyorum, ölümün kucak açtığı bir hayatta, verdiğin o muhteşem tatla ![]() ![]() ![]() İnsan bazı duyguların eşiğinde, yaşamamışlık çıkmazında açmaza düşüveriyormuş, anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçek çiçek dokunuyorsun ömrüme, kendimi ertelediğim bir anda ![]() ![]() ![]() Ordasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklediğim ![]() ![]() ![]() Canıma bir ömür yoldaş olacak sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ufak bir kız çocuğu göz kırpıyor yanaklarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terk edip koca bir şehri bilinmezliğin içinde, yepyeni bir sayfa açmak gibi ![]() ![]() ![]() Kırmızı tokaları olsun annesinden saçlarına dokunan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdim ![]() ![]() ![]() Birtek seni seçtim, tüm yaşanmışlıklar adına ![]() ![]() ![]() Adınla yatacağım bu gece uykuya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzülmemeliyim biliyorumki! KALBİMDESİN KALBİNDEYİM ![]() ![]() ![]() Sesim ![]() ![]() ![]() Sesinin yankısı ![]() ![]() ![]() her nerdeysen düşünde, senin yanına geliyorum sevdiğim ![]() ![]() Eğer buradaysan, senden başka bir yere gitmiyorum ![]() ![]() ![]() Yazgım, biraz da kanaması hayatın ![]() ![]() ![]() hala kanayabildiğimi görebilmek belki de ![]() ![]() ![]() tıpkı, uykunda açtığın tenini tenimle örtebilmek gibi ![]() ![]() Güçsüz bırakmayacağını, ellerinle ömrüme her zaman dokunacağını ve seni ömrüm yettiğince seveceğimi biliyorum ![]() ![]() ![]() Sen sevdiğimsin ![]() ![]() ![]() Göğsünde ölmeyi beklediğimsin Bil ki, her can alışında hayat, çeperlerini tekrar doğmak için tekmeliyorum ![]() ![]() günaydınım ![]() ![]() ![]() sevdiğim ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() |
Hasret Beni Yordun Sanma... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasret Beni Yordun Sanma...cocuksu gozlerin hep boyle icinde uzak bir isikmi yanar, hep boyle cocuksu mu bakar gozlerin ![]() bakislarinda beni dinlendiren bisey var, kiyisindaymis gibi en sakin denizlerin ![]() bir yelkenliyim simdi ben senin limaninda, firtinalardan geldim sende dinleniyorum ![]() en essiz dakikalar sursun senin yaninda, bu huzur bu sessizlik hic bitmesin diyorum ![]() hic yumma ne olursun isigi eksilmesin, o sakin o yalansiz o kuytu [ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|