Seni Ne Kadar Özlediğimi... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Ne Kadar Özlediğimi...Yanımda, yöremde yoksun dokunmak, tutunmak istesem![]() ![]() başımda kavak yelleri eserken geldin bu süt liman gecelerde sanadır, bunca sitem![]() ![]() bahçede bir kaç dal titrer, yüreğimde bütün bir sen seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() yokuşlar çıkar karşıma birden, duvarlar yükselir, inceden mesafeler uzar, zaman daralır, ufukta ufalır, ne kaldıysa önceden![]() ![]() salkım söğütlerden bir yaprak düşer, yüreğimden bütün bir sen seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() miadını dolduruyor, yaşanmamış sevdalar bir daha yaşanmayacaklar hasretlerini savuruyor, yüreğimde tüm ağaçlar bil ki, sensizliği asla kuşanmayacaklar![]() ![]() gözlerimde iki damla yaş kalır, yüreğimde bütün bir sen ![]() ![]() aahh, seni nasıl özlediğimi bir bilsen; seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() ikindi yağmurları yağmakta yine; kuşlar, ıslak toprak kokusuyla mest ![]() ![]() peykelere sığınır, sırılsıklam anılar ben anıların pençesinde derdest![]() ![]() çatı arasından sular damlar, parkelere; yüreğime bütün bir sen seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() gecenin bir yarısı ![]() ![]() orda, eski köprüde oturmuş, nehrin hareli akıntısına dalıp gitmişim aynı nehrin kıyısında bir ev; hafifçe sıyrılmış perdeler pencere kenarında sen olsan da, iki adımlık yerde ben kaybolmuş, yitmişim![]() ![]() köprü altından Göksu akar gider, yüreğimden bütün bir sen seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() titrek bir nağmede dalgalandı yüreğim kulaklarımda, uzaklardan tatlı bir gülüş![]() ![]() tebessümlerde donup kalsaydı keşke yaşam; ama ne mümkün! alnımda kıvrım kıvrım kederler, her biri ayrı bükülmüş![]() ![]() bir acı tebessüm çökmüş yüzüme, içime bütün bir sen seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() gurbet, gurbetlikten çıkmadan gel! bak alışacağımdan korkuyorum, seni göstermeyen semtlere, saatlere ![]() ![]() yarın deme; yarını yok aşkın, yarını çok![]() ![]() takatim kalmadı artık, ufku belirsiz vaatlere![]() ![]() gel; gurbetlerde garipliğim kalsın yine, yüreğimde bütün bir sen seni nasıl özlediğimi bir bilsen![]() ![]() hep yakamıza yapışan dargınlıklar ![]() ![]() bizi böyle ayıran akşamlara ne desem, fayda etmiyor parçalanmış bir sevdanın kırıntıları mı kalacak ellerimizde hep isyan edemiyorum ya; ağlamak istesem göz yaşlarım yetmiyor![]() ![]() neylesin gönül; dağlara kızıllık vurmuş, yüreğime en hazin sen ![]() ![]() ahh, seni nasıl özlediğimi bir bilsen |
|
Seni Ne Kadar Özlediğimi... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Ne Kadar Özlediğimi...Yanarım yanarım Sana yanarım Yanamaz yanamaz kimse Benim sana yandıgım kadar Bir gece bakarım ki yanımda yoksun O zaman anlarım ki Yoklugun zehirli bir yılan olur Sokar… Akıtır zehrini sensiz gecelere |
|
|
|