Ölümün Diğer Adının Sen... Senin Diğer Adının Hasret Olduğunu Öğrendim !!! |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölümün Diğer Adının Sen... Senin Diğer Adının Hasret Olduğunu Öğrendim !!!Hiç bir acı tercüman deil içimdeki acıya hiç bir söz teselli deil şu Acıya Sesizliğin bedelini canımla ödüyorum Dileğim bir mucize gerçekleşsin (ACILARIM)Dinsin Herşey ne kolay ne basit gelmişti En başta senin yokluğunun bu kadar acı olduğunu Bilseydim Hiç bu yalnışları yaparmıydım ÖLÜMÜN diğer adının sen senin diğer adının hasret olduğunu Öğrendim Acı çekerek günler geçiyor Gözümü kapadığımda hep aynı resim sen seninle hayllerim bu duyguları bana yaşatan sensin ama sen bunlardan bi haber Aşk bu kadar acı olduğunu bilseydim hiç bulaşırmıydım hiç ömrümle uyun oynarmıydım hep bir yanım eksik şimdi sana bir başkasıyla mutluk dileyecek kadar yüreğim büyük değil olgun değilim hasretinden ağlıyorum şimdi yaşamamın sebebi bile sen seni bir kez daha görmeye cesaretim varmı o acılara katlanacak kadar büyümedim o masum bakışları bir daha görnmeye ömrüm yeticekmi |
Ölümün Diğer Adının Sen... Senin Diğer Adının Hasret Olduğunu Öğrendim !!! |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölümün Diğer Adının Sen... Senin Diğer Adının Hasret Olduğunu Öğrendim !!!Eger canin sikiliyorsa gece her zamankinden karanlik gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahi düsün inan sabahi bekleyen tek sen olmayacaksin |
|